Παρασκευή, 22/03/2019

Στις εκδηλώσεις σκέψης και μνήμης για την Κύπρο 44 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974 παρέστη ο κ. Χ. Κόκκινος

MME2 FB1 IMG 20180708 103105

Στις εκδηλώσεις σκέψης και μνήμης για την Κύπρο 44 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Κυπρίων Ρόδου παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος.

Το πρωί της 8.7.2018 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους ηρωικούς νεκρούς της τουρκικής εισβολής του Ιουλίου 1974 στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού, όπου πραγματοποιήθηκε και ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου της Κυπριακής Κυβέρνησης κ. Προδρόμου Προδρόμου και κατάθεση στεφάνου στο Ναό της Πατρίδας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρέστη σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε χώρους του Συλλόγου Κυπρίων Ρόδου και ήταν αφιερωμένη στις μαύρες ημέρες του Ιουλίου 1974 και σε ένα οδοιπορικό με αφηγήσεις - μαρτυρίες απλών ανθρώπων και Κυπρίων λογοτεχνών.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη για την πρωτοβουλία τον πρόεδρο των Κυπρίων Ρόδου κ. Γ. Συμεωνίδη και στο περιθώριο των εκδηλώσεων είχε συνάντηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου. Αντικείμενο συζήτησης τα εθνικά θέματα με ιδιαίτερη έμφαση στο Κυπριακό.

MME1 3

Ο κ. Χ. Κόκκινος σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. επεσήμανε την ανάγκη της δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το Κυπριακό, την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής, την ανάγκη δικαίωσης του ελληνισμού της Κύπρου και τη σοβαρότητα των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Ρόδο και σ' όλη τη χώρα με αφορμή την τουρκική εισβολή το 1974, που αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ. Οι «επενδυτές» της λήθης και της παραχάραξης της Ιστορίας, δεν πρόκειται να επιτύχουν τους στόχους τους.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL