Τρίτη, 26/03/2019

Γέμισαν τα μικρά νησιά μας με "Αυστραλούς" και "Αμερικανούς"! ** Μια τονωτική οικονομική ένεση για τους μόνιμους κατοίκους!

KALYMNOS NHSI MAS

Ήρθε το καλοκαίρι, και μαζί μ΄ αυτό ήρθαν και πάλι χιλιάδες ομογενείς μας από την Αυστραλία, την Αμερική, αλλά κι από άλλες χώρες του πλανήτη μας! Και πράγματι, αν βρεθείς σε πολλά νησιά μας, όπου κι αν γυρίσει το βλέμμα σου, "Αυστραλούς" και "Αμερικανούς" θα δεις! Συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό, (και ιδιαίτερα σ΄ αυτές τις δύο προαναφερόμενες μεγάλες χώρες, με τα εκατομμύρια των Ελλήνων να μεγαλουργούν) και οι περισσότεροι απ΄ αυτούς να έχουν έναν και μοναδικό στόχο:

Να επισκέπτονται συχνά-πυκνά τα "πάτρια εδάφη", να δουν τους δικούς τους ανθρώπους, τους συγγενείς και τους φίλους τους, και γενικά να περάσουν ένα δίμηνο ή τρίμηνο ξενοιασιάς.

KARPAQOS NHSI MAS

Έτσι, στα περισσότερα νησιά μας, (όπως η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Νίσυρος, και άλλα), ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, είναι ίσως οι καλύτεροι "κατ΄ εξοχήν" μήνες, από οικονομικής απόψεως, για τους μόνιμους κατοίκους, αφού, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, οι Έλληνες του εξωτερικού (και ιδιαίτερα οι νέοι), ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε ψώνια και σε διασκέδαση!

Σε κάθε περίπτωση, οι "Αυστραλοί" και οι "Αμερικανοί" αποτελούν  κάθε καλοκαίρι για τους μόνιμους κατοίκων των μικρών νησιών μας, μια "τονωτική οικονομική ένεση". 

NISYROS NHSI MAS

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL