Παρασκευή, 22/03/2019

Πολύ σκληρή απάντηση έδωσε ο πρόεδρος των Φανών κ. Βασίλης Νικολίτσης, στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του

NIKOLITSHs BASLHS FANES

Πολύ σκληρή απάντηση έδωσε ο πρόεδρος των Φανών κ. Βασίλης Νικολίτσης, στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών κ.

Μανώλη Γκουσιόπουλο, με αφορμή την επιστολή του δεύτερου όσον αφορά τις συχνές-πυκνές διακοπές νερού που παρατηρούνται και πάλι στο χωριό!

Εκτός, όμως, από την απάντηση του προέδρου, (την οποία αναφέρουμε πιο κάτω), μια αρκετά κατατοπιστική, θα μπορούσε να πει κανείς, απάντηση, έδωσε και ο κ. Τάκης Γιορδαμνής, (προϊστάμενος Καθημερινότητας στην Δημοτική Ενότητα Καμείρου, και υπεύθυνος για γεωτρήσεις, δεξαμενές και δίκτυα), ο οποίος καταλόγισε σοβαρές ευθύνες στους κατοίκους των Φανών, επισημαίνοντας ότι, ενώ αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης πολλοί απ΄ αυτούς δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν το νερό στα χωράφια τους και να ποτίζουν!

GIORDAMNHS TAKHS Από τις 7 το πρωί που μάθαμε για το πρόβλημα, - μας είπε ο κ. Γιορδαμνής, -φύγαμε αμέσως με τον Αντιδήμαρχο κ. Αγαπητό Πάλλα, και προσπαθήσαμε να βρούμε γιατί δεν έχει νερό στις Φάνες! Εκείνο, λοιπόν, που διαπιστώσαμε είναι ότι, οι γεωτρήσεις δούλευαν και μάλιστα έριχναν 70 με 80 κυβικά νερό, περίπου, στη δεξαμενή αλλά το παράδοξο ήταν πως δεν έφτανε για να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων!

Έτσι, η επόμενη ενέργειά μας ήταν η επίσκεψή μας στον Κάμπο των Φανών, και κλείσαμε πάνω από 50 παροχές οι οποίες πότιζαν ελιές, και κηπευτικά! Αμέσως το νερό επανήλθε στο χωριό! Αν, λοιπόν, οι ίδιοι δεν σέβονται τους συγχωριανούς τους εμείς τι μπορούμε να κάνουμε. Ακόμη και 200 κυβικά νερό να δίνεις στην δεξαμενή, πάλι δεν θα τους είναι αρκετό!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ του κ. Γιορδαμνή όχι μόνο συμφώνησε ο πρόεδρος των Φανών, αλλά, με την ευκαιρία, τον ευχαρίστησε για τις καθημερινές προσπάθειές του.

Να ξέρετε, - είπε ο κ. Νικολίτσης, - ότι εγώ δεν κάνω πολιτική, όπως ο πρόεδρος του Πολιτιστικού. Κι αν επιθυμεί την προεδρία ο κόσμος θα το κρίνει!

Αν ενδιαφερόταν πραγματικά για τα προβλήματα, των Φανών, θα γνώριζε και πού βρίσκεται η δεξαμενή, πού είναι οι γεωτρήσεις, και γενικά τι φταίει για όλη αυτή την κατάσταση. Εγώ, καθημερινά έχω επαφές με τους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΡ, και μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα έχουμε καλέσει όλους τους αγρότες στο γραφείο της Κοινότητας. Σ΄ αυτή τη συνάντηση θα παραστεί και ο κ. Πάλλας.

Και ο πρόεδρος των Φανών κ. Νικολίτσης, καταλήγοντας επεσήμανε αναφέροντας πως: «Καλό, λοιπόν, θα είναι ο πρόεδρος του Πολιτιστικού πρώτα να ενημερώνετε και μετά να κάνει δηλώσεις. Το Τοπικό Συμβούλιο των Φανών είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα των κατοίκων. Κάθε μέρα αλλά και νύχτα όλοι γνωρίζουν τι κάνουμε. Γιατί όλοι γνωριζόμαστε σ΄ αυτή την κοινωνία.

Και κάτι τελευταίο: Σήμερα Σάββατο, στις 11 το πρωί πήγαμε μαζί με γεωλόγο της ΔΕΥΑΡ να ελέγξουμε στην περιοχή «Πλάτη» αν μπορούμε να κάνουμε κι άλλη γεώτρηση. Αυτά για να ενημερωθεί ο κόσμος!..

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL