Τρίτη, 26/03/2019

Αγανάκτησαν και πάλι οι κάτοικοι των Φανών από την έλλειψη νερού στο χωριό τους! Αιχμηρή επιστολή κατοίκου του χωριού

KOINOTHTA FANWN 2

Αγανάκτησαν και πάλι οι κάτοικοι των Φανών από την έλλειψη νερού στο χωριό τους! Μέσα στο καλοκαίρι, και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, άλλες περιοχές να μην έχουν νερό, κι άλλες βρύσες να... στάζουν! Και βέβαια, είναι φυσικό η θερμοκρασία της αγανάκτησης να χτυπά κόκκινο! Ωστόσο, οι αντιδράσεις είναι από ανύπαρκτες μέχρι ελάχιστες. Κι αυτό είναι κάτι που το επισημαίνει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανών, κ. Μανώλης Γκουσιόπουλος με επιστολή του προς τα topika-nea.gr. Και να τι ακριβώς τι αναφέρει:

ΦΑΝΕΣ.- Η κατάσταση, πλέον, με τις διακοπές νερού, έφτασε ήδη στο απροχώρητο στις Φάνες. Αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν μιλά (προέχουν φαίνεται άλλα σοβαρότερα προβλήματα)!..

Όμως, ας συνεχίσουμε το θέμα από εκεί που το αφήσαμε. Δεν έχει περάσει καιρός που, υποτίθεται, ότι είχε λυθεί το πρόβλημα έλλειψης νερού! Μάλιστα, όπως μας έλεγαν κατηγορηματικά οι αρμόδιοι, δεν θα ξανα-υπήρχε ζήτημα καθώς, όπως διατυμπάνιζαν, έγιναν σημαντικά έργα προς αυτή την κατεύθυνση! 

Κάποιοι από μας σεβάστηκαν τα λεγόμενα των αρμοδίων! Και στο τέλος νιώθω ότι τελικά εμείς... εκτεθήκαμε. Το πρόβλημα, λοιπόν, κύριοι είναι πολύ σοβαρό. Και δεν θα πρέπει να διαιωνίζεται σε βάρος των κατοίκων των Φανών!

Πάμε πάλι από την αρχή! Κυριακή αύριο, κι ας προχωρήσουμε, ας κινηθούμε, όπως θα έπρεπε ήδη να είχαμε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Να διαμαρτυρηθούμε για την επικρατούσα κατάσταση! Αφήστε τις παρέες και τους γνωστούς! Τι θα μας κάνουν; Δεν είμαστε 20, 30, ή 40 κάτοικοι στις Φάνες!!

Δεν είναι λύση να μην γίνεται χρήση νερού! Έχουμε απόλυτο δικαίωμα, εκτός τα αυθαίρετα!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL