Κυριακή, 22/07/2018

Και τώρα, ο Θεός να βάλει το χέρι του! Βγαίνουν ανακοινώσεις για να μην υπάρχει κατασπατάληση του νερού!

BRYSH NERO 2

Και τώρα, ο Θεός να βάλει το χέρι του! Κι αν επαληθευθούν τα... σενάρια, τότε  ο Θεός θα πρέπει να βάλει και τα δύο Του χέρια!

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΕΥΑΡ, στην προσπάθειά της να ξεκινήσει εξοικονόμηση του νερού, ζητά από τους καταναλωτές να μην κατασπαταλούν το νερό, να μην ποτίζουν, να μην αρδεύουν, να μην πλένουν τις αυλές, (να μην πίνουν δεν αναφέρεται ακόμη), κλπ.! Κι όλα αυτά για να μην γίνεται κατασπατάληση του νερού.

Μια τέτοια ανακοίνωση «βγήκε» σήμερα και στη Δαματριά, ενώ και σ΄ άλλες περιοχές (όπως στις Φάνες), συμβαίνει ακριβώς το ίδιο... φαινόμενο!

Και το οξύμωρο σχήμα, είναι ότι, την ίδια ώρα που ανακοινώνονται μέτρα προκειμένου να μην γίνεται κατασπατάληση του νερού, την ίδια ώρα υπάρχουν κάποιοι που τα γράφουν όλα αυτά στα "παλιά τους τα παπούτσια" καθαρίζοντας ακόμη και τους δρόμους με νερό!

Υπάρχει ή δεν υπάρχει κάποιος υπάλληλος να επιβάλλει την τάξη;

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, με αφορμή τις διαμαρτυρίες κατοίκων και επαγγελματιών της Νότιας Ρόδου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, συγκαλεί έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ, στην οποία κλήθηκαν να παραστούν εκπρόσωποι των κατοίκων και των επαγγελματιών της Νότιας Ρόδου. Κλήθηκε επίσης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε να λάβει χώρα, σήμερα, 6 Ιουλίου 2018, στις 11:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Επιχείρησης
Δεσμευόμαστε, αναφέρει η ΔΕΥΑΡ, να κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα της κοινής μας συνάντησης στα ΜΜΕ, αμέσως μετά την συνεδρίαση.

methodiko paideia6 27 11

VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh