Τρίτη, 26/03/2019

Το γνωρίζει αυτό ο Σύλλογος «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα»; Κάποιοι ζητούν χρήματα για λογαριασμό του!

MAZEYW KAPAKIA 1

Δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο οι υπεύθυνοι του Συλλόγου «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» είναι ενήμεροι για κάποιους οι οποίοι επικαλούμενοι το γεγονός ότι, συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό του, αλλά, σύμφωνα με σχετικές καταγγελίες που έχουν γίνει, αναφέρονται τα εξής:

Κάποιοι «άγνωστοι», τους παίρνουν τηλέφωνο κι αφού επικαλούνται ότι ενεργούν εκ μέρους του προαναφερόμενου Συλλόγου, ζητούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυσή του με αντάλλαγμα λαχνούς που τους δίνουν προκειμένου να κερδίσουν... δώρα!

Βέβαια, αν πρόκειται πράγματι για εκπροσώπους του Συλλόγου, κι ενεργούν νόμιμα, κανείς δεν έχει αντίρρηση να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Αν, όμως, πρόκειται για "αετονύχηδες", σαν αυτούς που εμφανίζονται συχνά-πυκνά επικαλούμενοι ότι, δήθεν, είναι εκπρόσωποι Συλλόγων, τότε τα πράγματα αλλάζουν και ίσως θα πρέπει να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Πάντως, εμείς, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Σύλλογο «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα», αλλά, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε! Ίσως μια ανακοίνωση των υπευθύνων να βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL