Παρασκευή, 22/03/2019

"Σφίγγει τα λουριά" το Εργατικό Κέντρο Ρόδου: Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου EUROMEDICA

ERGATIKO KENTRO IMG 2726

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΕΚΡ αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ και το μέλος του Δ.Σ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟ παρευρέθηκε, ύστερα από πρόσκληση του Σωματείου, στην ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των εργαζομένων της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ EUROMEDICA. Η συνέλευση είχε μοναδικό θέμα την μη καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων εδώ και πολλούς μήνες και τους τρόπους διεκδίκησης τους.

Έγινε ενημέρωση από την διοίκηση του Σωματείου για τις μέχρι σήμερα ενέργειες, που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ τον λόγο πήραν και αρκετοί εργαζόμενοι που περιέγραψαν την κατάσταση που αντιμετωπίζουν αυτοί και οι οικογένειες τους, που πλέον αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, μιας και οι καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων τους σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως αναφέρθηκε, φτάνει τους 11 μήνες.

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.ΡΟΔΟΥ στην ομιλία του ανέλυσε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δράσουν οι εργαζόμενοι και μετέφερε την διάθεση της Διοίκησης του Ε.Κ. ΡΟΔΟΥ να στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους.

Στα πλαίσια των αποφάσεων της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, το ΕΚΡ έστειλε επιστολή στην εταιρεία ζητώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, ζήτησε από το ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΡΟΔΟΥ να παρέμβει άμεσα και να πράξει τα δέοντα, ενώ είναι σε ετοιμότητα να καλύψει και αγωνιστικά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων εφόσον του ζητηθεί.

Το ΕΚΡ και οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν και σέβονται τονρόλο της εταιρείας που δραστηριοποιείτε στον κοινωνικά ευαίσθητο χώρο της υγείας, και έκαναν αρκετή υπομονή μέχρι σήμερα (7 χρόνια). Περιμένουμε τον ίδιο σεβασμό να δείξει και η εταιρεία στο προσωπικό της εξοφλώντας άμεσα τα δεδουλευμένα τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Ρ

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL