Τρίτη, 26/03/2019

Κάτι το πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα, και όχι μόνο: Ομάδα της Β΄ Κατηγορίας αποδέσμευσε όλους τους παίκτες της!

XALKH OMADA TRAPEZI

Έχοντας χαράξει πορεία γεμάτη ρίσκα και καινοτομίες όλα αυτά τα χρόνια το Δ.Σ του Α.Σ Χάλκης ανακοινώνει την αποδέσμευση όλων των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας στο πλαίσιο της ριζικής και συνάμα ολικής ανανέωσης του ρόστερ. Σκοπός μας είναι να γράψουμε μια νέα σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας για την ομάδα μας, δημιουργώντας ένα άκρως νεανικό ρόστερ που στο μέλλον θα απαρτίζεται κυρίως από παιδιά των ακαδημιών μας. Ο προπονητής μας, Άγγελος Φραγκάκης εξηγεί αναλυτικά την συγκεκριμένη απόφαση:

«Από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του ο ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ είχε θέσει ως στόχο την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και αναπτυξιακών τμημάτων ποδοσφαίρου, μετά από ένα σχετικά σύντομο χρονικά διάστημα τα έχει υλοποιήσει και τα δύο, σε εποχές πραγματικά δύσκολες για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικά για την χώρα, κατασκεύασε ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο το οποίο στεγάζει την Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο.

Με οργάνωση, μεθοδικότητα, σοβαρότητα, αγάπη και σεβασμό προ το άθλημα θέτει τον επόμενο μεγάλο στόχο, ο οποίος είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδας με παιδιά που θα προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του. Ένα βήμα πολύ δύσκολο και απαιτητικό, το οποίο εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και εμπεριέχει πολύ ρίσκο, όμως πιστός στην αρχή ότι τα ερασιτεχνικά σωματεία υπάρχουν για τα υπηρετούν το άθλημα και ως σημείο αναφορά της ύπαρξης τους είναι η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποφάσισε να στελεχώσει την πρώτη ομάδα του ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου με τα παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί το 2002 και πριν.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αποδεσμεύει όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ του τα τελευταία χρόνια και δεν είναι σε αυτές τις ηλικίες , οι οποίοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους όπου επιθυμούν. Όσα παιδιά επιθυμούν από την ευρύτερη περιοχή του νησιού της Ρόδου να συμμετάσχουν στο νέο και πραγματικά ελπιδοφόρο εγχείρημα του ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ να επικοινωνήσουν άμεσα με τον σύλλογο στο τηλέφωνο 6946757779».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL