Τρίτη, 18/12/2018

Προς τους κατοίκους της Κρεμαστής: Τελευταία ευκαιρία για το ρυμοτομικό σχέδιο

KREMASTH APO KASTRO 9

Τελευταία "ευκαιρία" για την υποβολή των ενστάσεων, όσον αφορά το ρυμοτομικό σχέδιο της Κρεμαστής, αποτελεί η αυριανή μέρα.

Και βέβαια μετά την παρέλευση της ημέρας αυτής, το... «πουλάκι» θα πετάξει και θα χαθεί κάθε ευκαιρία για να εξεταστούν οι ενστάσεις και να διορθωθούν ενδεχομένως κάποιες αδικίες που έχουν γίνει, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν πολλοί κάτοικοι της Κρεμαστής.

Και δεν είναι μόνο οι «αδικίες»! Η εφαρμογή του σχεδίου θα δημιουργήσει τέτοιες καταστάσεις που θεωρείται από πολλούς βέβαιο πως θα προκαλέσουν σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στη ζωή του τόπου, καθώς το ρυμοτομικό της Κρεμαστής φτιάχτηκε με «προδιαγραφές» του ΄70 και του ΄80 και τώρα έχουμε... 2020!

Σε κάθε περίπτωση, οι θέσεις και οι απόψεις ενός κατοίκου της Κρεμαστής, ο οποίος δεν δίστασε να τις εκφράσει δημοσίως, μέσα από επιστολή του, (δημοσιεύτηκε προχθές), δεν θα πρέπει να περάσουν απαρατήρητες. Και ίσως πάνω σ΄ αυτές θα μπορούσε να υπάρξει μια εποικοδομητική συζήτηση, προκειμένου ν΄ αλλάξουν αρκετά πράγματα.

Η αυριανή, λοιπόν, μέρα μπορεί να είναι τελευταία για την κατάθεση ενστάσεων, αλλά είναι και καθοριστική. Ας μην την αφήσουν οι Κρεμαστενοί να περάσει ανεκμετάλλευτη.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL