Τετάρτη, 20/03/2019

Ένα θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε στο Κοιμητήριο της Κρεμαστής αναστάτωσε σήμερα τους κατοίκους του χωριού!

KREMASTH NEKROTAFEIO 44

Ένα θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε στο Κοιμητήριο της Κρεμαστής αναστάτωσε σήμερα τους κατοίκους του χωριού.

Πρόκειται για έναν συμπολίτη μας, (από την πόλη της Ρόδου), τον Λουκαρά Εμμανουήλ, 53 ετών, που αποφάσισε σήμερα τις πρωινές ώρες να βάλει τέρμα στη ζωή του, δίπλα ακριβώς από ένα μνήμα, στο οποίο, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, ήταν θαμμένη μια κοπέλα που είχε πεθάνει πριν από τρία, περίπου, χρόνια, και με την οποία είχε κάποιο δεσμό!
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα έγιναν γνωστά, ο 53χρονος, φαίνεται δεν άντεξε τον χωρισμό. Δεν μπόρεσε να τον ξεπεράσει! Μάλιστα, πήγαινε συχνά στο μνήμα κι εναπόθετε κάποια λουλούδια, δείγμα της αγάπης που έτρεφε σ΄ αυτή την άτυχη κοπέλα.
Σήμερα, λοιπόν, γύρω στις 6 το πρωί, μια γυναίκα που πήγε ν΄ ανάψει τα καντήλια, βρήκε τον 53χρονο πάνω σχεδόν στο μνήμα να έχει προβεί σ΄ αυτό το απονενοημένο διάβημά του. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες συγκεντρώνοντας στοιχεία που θα βοηθούσαν να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα. Μάλιστα, για αρκετή ώρα το Νεκροταφείο είχε γεμίσει από αστυνομικούς οι οποίοι έψαχναν και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Πάντως, από κει και πέρα, όλα έδειχναν πως είχαν την «λογική» τους εξήγηση! Έτσι, με τον τρόπο αυτό, έκλεισε μια θλιβερή ιστορία και βέβαια, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα όσα συνέβησαν στο Νεκροταφείο της Κρεμαστής.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL