Τρίτη, 26/03/2019

Απ΄ αυτούς που το άφησαν, μέχρι αυτούς που το «λεηλάτησαν» σίγουρα τους αξίζουν πολλά... βραβεία!

 AYTOKINHTO PARALIA o36576960

Σίγουρα, όλα έχουν κάποια όρια! Αλλά, δυστυχώς, κάποιοι όχι μόνο τα ξεπερνούν αλλά και δημιουργούν πολύ απαράδεκτες καταστάσεις!

Σαν αυτούς που... σκέφτηκαν να προκαλέσουν το δημόσιο αίσθημα, όπως, άλλωστε, το... αποδεικνύουν και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύουμε!

Πήγε, λοιπόν, κάποιος, (ή κάποιοι), και πέταξαν, κυριολεκτικά, στην παραλία της Ιαλυσού, (λίγα μέτρα πιο πέρα από γνωστά κυριολεκτικά μπαρ), ένα παλιό αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια έγινε αντικείμενο λεηλασίας! Οι αθεόφοβοι, δεν άφησαν τίποτα μέσα σ΄ αυτό! Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι να το είχαν μετατρέψει σε... αποθήκη, ή, ενδεχομένως, σε... υπνοδωμάτιο!

AYTOKINHTO PARALIA o36644174

Όποιος, όμως, κι αν ήταν ο στόχος τους, εκείνο που τελικά κατάφεραν και πέτυχαν ήταν να γίνουμε... διεθνώς ρεζίλι, αφού ελάχιστα μέτρα πιο μακριά εκατοντάδες ξένοι κάνουν καθημερινά το μπάνιο τους και βέβαια το φωτογραφίζουν για να έχουν να θυμούνται τα αξιοθέατα της παραλίας!

Εν πάση περιπτώσει, όπως μας είπαν, κάτοικοι της περιοχής, ειδοποιήθηκε η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου η οποία πήγε, τοποθέτησε πάνω σ΄ αυτό την ένδειξη «εγκαταλελειμμένο» και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να το απομακρύνει. (Αν και σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, η απομάκρυνση τέτοιων οχημάτων θα έπρεπε να γίνεται «εδώ και τώρα»)!

AYTOKINHTO PARALIA o36578960

AYTOKINHTO PARALIA o36536876

AYTOKINHTO PARALIA o36556879

AYTOKINHTO PARALIA o36535969

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL