Τρίτη, 18/12/2018

Καλά νέα για τους συνταξιούχους! Από τον επόμενο μήνα οι επιστροφές των αναδρομικών από τις παράνομες κρατήσεις στις συντάξεις

XRHMATA 7

Καλά νέα για τους συνταξιούχους, καθώς, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν, οι επιστροφές των αναδρομικών από τις παράνομες κρατήσεις στις συντάξεις έρχονται, επιτέλους, τον επόμενο μήνα. 

Πρόκειται για 209.253 συνταξιούχους που δικαιούνται επιστροφής αναδρομικών από τις παράνομες κρατήσεις του ΑΚΑΓΕ στις επικουρικές συντάξεις. Τα χρήματα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, θα πιστωθούν στους δικαιούχους με τη σύνταξη του Αυγούστου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ένα ποσοστό 20%, (περίπου 45.000 άτομα) δικαιούνται επιστροφής που φτάνει μέχρι τα 150 ευρώ, ενώ αντίστοιχο είναι και το ποσοστό εκείνων που θα λάβουν επιστροφή άνω των 350 ευρώ.

Η πλειοψηφία των συνταξιούχων, περίπου 110.000 άτομα, θα λάβουν ποσά που κυμαίνονται από 150 ως 350 ευρώ. 

Τέλος, αξίζει ν΄ αναφερθεί ότι, όπως δήλωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου "οι συνταξιούχοι που δικαιούνται να λάβουν επιστροφές ΑΚΑΓΕ θα τις λάβουν στους λογαριασμούς τους κανονικά, χωρίς, συγκεκριμένα, να χρειαστεί να κάνουν αίτηση"!

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL