Κυριακή, 18/08/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Δύο πρωινά περιστατικά που αναστάτωσαν τους κατοίκους!

ASQENOFORO 8269

Δύο "πρωινά" περιστατικά που σημειώθηκαν στην Κρεμαστή, αναστάτωσαν, όπως ήταν φυσικό, τους κατοίκους, και βέβαια  αποτέλεσαν αντικείμενο σχολιασμού. 

Το ένα σημειώθηκε σε δρόμο της Κρεμαστής. Μία αλλοδαπή γυναίκα, προφανώς "μαστουρωμένη", (δεν δημοσιεύουμε την φωτογραφία της για να μην σοκάρουμε τον κόσμο), την ώρα που βάδιζε έπεσε καταμεσής του δρόμου μ΄ αποτέλεσμα ν΄ αναστατωθεί η γειτονιά αλλά και οι διερχόμενοι οδηγοί οι οποίοι προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Ευτυχώς, κάποιος περαστικός, που αντιλήφθηκε το συμβάν, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο πήρε την νεαρή γυναίκα και την μετέφερε στο Νοσοκομείο. Πάντως, απ΄ ότι λέγεται, η ίδια αλλοδαπή γυναίκα έχει προκαλέσει παρόμοια περιστατικά, κι αυτός είναι ο λόγος που ζήτησαν την παρέμβαση των υγειονομικών αρχών του νησιού μας προκειμένου να την περιθάλψουν, πριν συμβεί κανένα χειρότερο περιστατικό.

PARALIA GYFTOI

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ έχει να κάνει με τη συνεχιζόμενη απαράδεκτη κατάσταση που παρατηρείται στην παραλία της Κρεμαστής. Και αναφερόμαστε για τις... κατασκηνώσεις που έχουν δημιουργηθεί από τους "εισαγόμενους", οι οποίοι δεν φαίνεται να ενοχλούνται από κανέναν αρμόδιο, μ΄ αποτέλεσμα να αποθρασύνονται και να συγκεντρώνονται ολοένα και περισσότεροι! Και δεν είναι μόνο οι κατασκηνώσεις και τα τσαντίρια τους αλλά και το απαράδεκτο γεγονός ότι κάνουν μπουγάδες και απλώνουν τα ρούχα τους όπου βρουν, (αλήθεια, οι ψαράδες στην παραλία δεν έχουν δει ότι τα σχοινιά τους έχουν γίνει... απλώστρες για τα ρούχα;), προκαλώντας μια πολύ άσχημη εικόνα σε ντόπιους και ξένους! Όπως σήμερα πρωί - πρωί που κάποιοι πήγαν στην παραλία για περπάτημα και είδαν μπροστά - μπροστά στην προβλήτα να έχουν τσαντιρώσει! 

Το εύλογο, λοιπόν, ερώτημα που απευθύνουν οι κάτοικοι της  Κρεμαστής είναι το εξής: Δεν φτάνει που η Κρεμαστή έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να υποβαθμιστεί κιόλας; Δηλαδή, πώς θέλουν, πλέον, να την καταντήσουν για να μπορέσουν να ευχαριστηθούν;

 STAVROY ELECTRONICS 2013 aa

STAVROY ELECTRONICS 00

http://www.stavrouelectronics.gr/?

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL