Παρασκευή, 14/12/2018

Μια εξαφάνιση νεαρού μέσα στο πλοίο "Νήσος Ρόδος"! Τον ψάχνουν παντού! Τι αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση

EXAFANISH FANTAROU

Εξαφάνιση μυστήριο συγκλονίζει το Πανελλήνιο με τον 23χρονο Τάκη Κολλιαδέλη να επιβιβάζεται στο πλοίο από Χίο για Πειραιά και να μην κατεβαίνει ποτέ από αυτό. Για το θέμα αυτό εξεδόθη σχετικό ενημερωτικό δελτίο, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες προχθές, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, μετά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ'' Ν.Π. 11520, για περιστατικό αγνοούμενου 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε επιβιβαστεί στη Χίο με προορισμό τον Πειραιά.

Από τα μέλη του πληρώματος του εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου διενεργήθηκαν έλεγχοι σε όλους τους χώρους του πλοίου για τυχόν εντοπισμό του, με αρνητικά αποτελέσματα.

EXAFANISH FANTAROU2


Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ (8) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά (7) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL