Παρασκευή, 14/12/2018

ΑΠΟΨΕΙΣ: "Γιατί αυτή η αδιαφορία από πολλούς συμπολίτες μας; Δείχνουν ότι, σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους;"

APOPSEIS LOGO 2

Αν δεν το έβλεπα, και δεν το «ζούσα» από κοντά, ίσως να μην το πίστευα!

Αλλά, αυτό που διαπίστωσα «ιδίοις όμμασι», μ΄ έκανε ν΄  αγανακτήσω, και παράλληλα να μεταφέρω κάποιες προσωπικές απόψεις μου μέσα από την αγαπημένη μας ιστοσελίδα, topika-nea.

Εκείνο, λοιπόν, που είδα, ήταν το γεγονός ότι, στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου μας, συνωστίζονται καθημερινά εκατοντάδες συνάνθρωποί μας, πολλοί από τους οποίους παρακαλούν για ένα όσο το δυνατό πιο σύντομο «ραντεβού» με γιατρό, καθώς οι λίστες των επισκέψεων είναι «πλήρεις». (Το αν τελικά το καταφέρνουν ή όχι, αυτό είναι μια άλλη ιστορία!)

NOSOKOMEIO 2 Όμως, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει, είναι ότι, δυστυχώς, σε πολλές περιπτώσεις οι λίστες δεν είναι «πραγματικές»! Και δεν είναι «πραγματικές», γιατί πολλοί από τους ασφαλισμένους που κλείνουν ραντεβού τελικά δεν εμφανίζονται!

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, σ΄ έναν γιατρό, από τους 20-25 που ήταν σήμερα στη λίστα, μόνο οι 5-6 εμφανίστηκαν! Οι άλλοι ήταν απόντες! Βέβαια, το ίδιο συμβαίνει και σ΄ άλλες περιπτώσεις. Μπορεί σε μικρότερη έκταση, αλλά, δυστυχώς, συμβαίνει!

Κι εδώ, λοιπόν, είναι ν΄ αναρωτιέται κανείς: Μα καλά, τους είναι τόσο δύσκολο να πάρουν ένα τηλέφωνο και να ενημερώσουν πως δεν θα μπορέσουν να πάνε στο γιατρό τους, προκειμένου στη θέση τους να μπει κάποιος άλλος; Τόση πια αδιαφορία για τους συνανθρώπους τους;

Κ.Κ.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL