Τετάρτη, 20/02/2019

Δυστυχώς, τα τροχαία και οι πνιγμοί συνεχίζονται στο νησί μας! Έχασε τη ζωή της μια κολυμβήτρια -- Στην Αθήνα 25χρονος -- Σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο!

AEroDIAKOMIDH ASQENOUS

Δυστυχώς τα τροχαία δυστυχήματα και οι πνιγμοί στο νησί μας συνεχίζονται! Και, βέβαια, σ΄ αυτές τις περιπτώσεις εκείνο που

θα πρέπει να επισημανθεί είναι ότι, ο κόσμος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, και πολύ περισσότερο τώρα που η Ρόδος έχει χιλιάδες τουρίστες και μάλιστα με "οδηγούς" που, πολλές φορές, δείχνουν πως  δεν γνωρίζουν ούτε φρένα να πιάνουν! Εν πάση περιπτώσει, ας είναι τουλάχιστον οι Ροδίτες πιο προσεκτικοί τους 3-4 μήνες που φιλοξενούνται οι χιλιάδες Ροδίτες!

ASQENOFORO TH NYXTA 6

*** Χθες, αργά το απόγευμα, στην περιοχή μεταξύ Φανερωμένης και Μίρα Μάρε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ένας νεαρός Ροδίτης,  οδηγώντας μηχανή, παρέσυρε ξένο τουρίστα που πήγε να περάσει από την μια πλευρά στην άλλη! Ωστόσο, ενώ ο τουρίστας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ο 25χρονος οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε αρκετά σοβαρότερα, και μάλιστα σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στην Αθήνα με C130, προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που του προκάλεσε το ατύχημα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του νεαρού δεν κινδυνεύει και σίγουρα αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία. Η Τροχαία της Ρόδου διενεργεί ανακρίσεις για το ατύχημα.

*** Πνίγηκε μια ηλικιωμένη τουρίστρια, την ώρα που πήγε χθες το πρωί -πρωί να κάνει μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή, λίγο μετά την Καλλιθέα (προς το Φαληράκι).

*** ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ: Σοβαρό τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του κάτω άκρου ενός 65χρονου Γερμανού τουρίστα, σημειώθηκε προχθές στην Κω. Το ατύχημα συνέβη, όταν ένας οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού, εισερχόμενος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τον τουρίστα που διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το αριστερό του πόδι από το ύψος του γονάτου, το οποίο μάλιστα βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά! Ο τουρίστας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ ο 27χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας διώκεται για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL