Τετάρτη, 20/02/2019

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα που έπεσε χθες στη θάλασσα με το αυτοκίνητό της! - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου

AYTOKINHTO STH QALASSA

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα από τη Ρόδο, που έπεσε χθες στη θάλασσα με το αυτοκίνητό της! 

Το ότι τελικά στάθηκε τυχερή οφείλεται στο γεγονός ότι, "προσγειώθηκε" σε αβαθή βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Λάρδου Ρόδου. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική από περαστικούς (που αναρωτιόντουσαν πώς τα... "κατάφερε" η κοπέλα κι έπεσε  με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα), που την απεγκλώβισε ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά:

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, τις απογευματινές ώρες χθες, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος, μεσημβρινές ώρες σήμερα, σε αβαθή βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Λάρδου Ρόδου.

Ειδικότερα, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 27χρονη εξετράπη της πορείας του και έπεσε στην ανωτέρω περιοχή, ενώ από περαστικούς ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στελέχη της οποίας απεγκλώβισαν την 27χρονη και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα παραμένει στο σημείο εκτός θάλασσας.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL