Κυριακή, 17/02/2019

Μια απολαυστική θεατρική κωμωδία την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής

AMPERNALLI TOC TOC

Μία ακόμη παράσταση "Toc Toc", από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρεθούντην ερχόμενη Κυριακή, 17/6, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρεμαστής στις 21:00.

Η παράσταση στην Κρεμαστή πραγματοποιείται με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου, Χορού και Μουσικής Κρεμαστής «Το Κάστρο» και του Αναπτυξιακού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής «Η Πρόοδος».

Παίζουν:
Ο Φώτης (Φιλήμονας Μιχαλάκης) που πάσχει από το σύνδρομο "Gilles de la Tourette".
Ο Βασίλης (Μιχάλης Πούλιος) που πάσχει από αριθμομανία και μανία συγκέντρωσης αντικειμένων.
Η Νίτσα (Κατερίνα Τσαβλίδη) που πάσχει από μικροβιοφοβία και τρέμει όλες τις ασθένειες.
Η Μαρία (Κάτια Τάτση) με συμπτώματα πολλαπλής προσωπικότητας και τικ επαλήθευσης.
Ο Άρης (Γιάννης Τομάζος) που επαναλαμβάνει κάθε του έκφραση.
Ο Μπάμπης (Παναγιώτης Λουκάς Μπέλλος) ο οποίος έχει μανία με τη συμμετρία και δεν περπατάει πάνω σε γραμμές.
Οι βοηθοί-νοσοκόμες του γιατρού (Μαρίνα Γιωργάκη και Έφη Μιχαηλίδου).

AMPERNALLI TOC TOC2

Λίγα λόγια για την παράσταση :
Πρόκειται για μια από τις πιο απολαυστικές κωμωδίες η οποία παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία τόσο στην Αθήνα από το 2013, όσο και στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις τα τελευταία χρόνια. Η παράσταση εκτυλίσσεται στο σαλονάκι ενός διάσημου ψυχίατρου όπου έξι άτομα με ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές περιμένουν το ραντεβού τους. Ο καθένας έχει τις ξεκαρδιστικές διαταραχές του και μέσα από τραγελαφικές καταστάσεις προσπαθούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο περιμένοντας τον ψυχίατρο.
Η πασίγνωστη κωμωδία πραγματεύεται τις ψυχασθένειες που έχουν αναπτυχθεί στον σύγχρονο τρόπο ζωής και την αγωνία του ανθρώπου να βρει τις απαντήσεις που θα τον κάνουν να νιώσει ότι δεν διαφέρει από τον περίγυρό του. Τελικά οι απαντήσεις θα δοθούν με έναν καθόλα ανατρεπτικό τρόπο που θα κρατήσουν τον θεατή σε εγρήγορση μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πίσω όμως απ' όλα πάντα κρύβεται η απλούστατη και μοναδική απάντηση σε όλα τα ερωτήματα : Η Αγάπη. Όπως γράφει ο Αϊνστάιν (σε ένα γράμμα προς την κόρη του): «Υπάρχει μια εξαιρετικά ισχυρή δύναμη, για την οποία η επιστήμη δεν έχει βρει μέχρι τώρα μια επίσημη εξήγηση. Είναι μια δύναμη που συμπεριλαμβάνει και κυβερνάει όλους, βρίσκεται πίσω από οποιοδήποτε φαινόμενο υπάρχει μέσα στο σύμπαν και δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από εμάς. Αυτή η οικουμενική δύναμη είναι η ΑΓΑΠΗ».BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL