Κυριακή, 17/02/2019

Η χθεσινή φωτιά στη Βάρη: Ακόμη και τα παιδιά του «Αγίου Ανδρέα» μεταφέρθηκαν σε πιο ασφαλές σημείο!

PYROSBESTIKH 7673

Δεν γνωρίζουμε, ακόμη, τα αίτια που προκάλεσαν την χθεσινή φωτιά στην περιοχή της Βάρης, στο Παραδείσι, (αν και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως δεν εκδηλώθηκε τυχαία), αλλά σίγουρα ανησύχησε και μάλιστα σε σημαντικό βαθμό τους αρμόδιους, οι οποίοι ζήτησαν την μεταφορά των παιδιών που φιλοξενούνται στον «Άγιο Ανδρέα», σε πιο ασφαλές σημείο (στο Παραδείσι)!

Βέβαια ο λόγος ήταν αυτονόητος, καθώς οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εγκυμονούσαν κίνδυνο η φωτιά να κατευθυνθεί προς τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Ευτυχώς, όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, η φωτιά σβήστηκε σχετικά γρήγορα, από τα πυροσβεστικά οχήματα που έσπευσαν στην περιοχή, κι έτσι τα παιδιά επέστρεψαν και πάλι στο Θεραπευτήριο.

Ωστόσο, πέρα από τα προαναφερόμενα, εκείνο που πολλοί επισημαίνουν είναι ότι, ύστερα από τις τελευταίες φωτιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή μεταξύ κρεμαστής και Παραδεισίου, θα πρέπει ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να ενημερώνει αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία (199) σε περίπτωση που βλέπει καπνό, γιατί, δυστυχώς, οι «κίνδυνοι» που παραμονεύουν είναι μεγάλοι!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL