Τρίτη, 26/03/2019

Μια εκδήλωση από εκείνες που προκαλούν συγκίνηση - Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στη δασκάλα τους κ. Φεγγαρούλα Φτάκλα

KOLLEGIO FTAKLA 4aa

Μια εκδήλωση από εκείνες που σου προκαλούν συγκίνηση, αλλά και που περνά αρκετός καιρός για να την ξεχάσεις, είναι κι αυτή που είχαν την δυνατότητα να δουν και να καταχειροκροτήσουν όσοι την παρακολούθησαν στο Κολλέγιο Ρόδου, προχθές το απόγευμα (Παρασκευή 08/06/2018, στις 18.30), με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς και την αποφοίτηση της Στ΄ Δημοτικού. 

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για τα παιδιά της Δ΄1 Τάξης του Δημοτικού, τα οποία, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κυρίας Φεγγαρούλας Φτάκλα, παρουσίασαν ένα τραγούδι στη νοηματική γλώσσα, (υπήρχαν κι άλλα δρώμενα), στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας κι αγάπης στην καλοκαιρινή παράσταση του Δημοτικού Σχολείου. Και το μήνυμα που έστειλαν σ΄ όλο τον κόσμο, είναι ότι, πρέπει πάντα να κοιτάμε ψηλά, ακόμη και στα δύσκολα, και πως, ποτέ μα ποτέ να μην το βάζουμε κάτω.

KOLLEGIO FTAKLA 4
Αξίζει μάλιστα ν΄ αναφερθεί ότι, η δασκάλα, κυρία Φτάκλα Φεγγαρούλα, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων, είναι πτυχιούχος από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου. Επίσης, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Λευκωσία με θέμα "Ειδική Εκπαίδευση". Στο Κολλέγιο Ρόδου εργάζεται 5 χρόνια.
Ας δούμε, όμως, την θαυμάσια δουλειά που παρουσιάστηκε και είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει συγκίνηση:

Πατήστε εδώ:

https://www.facebook.com/kollegio.rodou/videos/1711771505566516/

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL