Τρίτη, 26/03/2019

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Σύλλογος της "Αγίας Μαρίνας" Παραδεισίου: 14 τόννους νοσοκομειακού εξοπλισμού προσέφερε σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λέρου!

LEROS AGIA MARINA 2

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος της "Αγίας Μαρίνας" Παραδεισίου, προσφέροντας 14 τόννους νοσοκομειακού εξοπλισμού (αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ!), σε όλα τα νοσηλευτικά  ιδρύματα της Λέρου!

Αυτός ήταν και ο λόγος της ευχαριστήριας επιστολής του ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ κ. ΚΟΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛ, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Λεριακής Κοινωνίας και εμού προσωπικά προς την Πρόεδρο και τα μέλη του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδεισίου Ρόδου «Αγία Μαρίνα», για την ευγενική δωρεά ιατροτεχνολογικού υλικού, νοσοκομειακού εξοπλισμού και αναλωσίμων ιατρικών και νοσοκομειακών υλικών ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, στο Νοσοκομείο της Λέρου.

LEROS DHMARXOS 3

Η δωρεά Πανάκριβου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, αξίας αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όπως υπερηχοτομογράφου, καρδιολογικών μηχανημάτων, συσκευών απινίδωσης, χειρουργικών και συναφών εργαλείων, φορείων και αναλωσίμων, συνέβαλλε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια αναβάθμισης του Νοσοκομείου Λέρου προς όφελος της υγείας των κατοίκων της Λέρου και των γύρω νησιών.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε μία εποχή πολυποίκιλης κρίσης, αποδεικνύοντας έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας στην τοπική μας κοινωνία, διευρύνοντας τις δυνατότητες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του νοσοκομείου.

Σας ευχαριστούμε θερμά,

Ο Δήμαρχος Λέρου
Κόλιας Μιχάλης

LEROS AGIA MARINA 2a

Η Πρόεδρος, κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, θέλει με την ευκαιρία, να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο  του νησιού, κ.  ΚΟΛΛΙΑ, "για  την υποδοχή, την φιλοξενία  και  το εντυπωσιακό  γεύμα  που παρέθεσε  προς τιμή  μας, αναγνωρίζοντας  τις προσπάθειές  μας  για  το  νησί  του. Είναι, πράγματι,  άξιος οικοδεσπότης".

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL