Παρασκευή, 24/05/2019

Συμβαίνουν κι αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα στην περιοχή μας

PARALIA KOLYMPI

Σαββατοκύριακο και σίγουρα είναι μια ευκαιρία για βόλτα στην παραλία και μπάνιο!.. Έτσι, οι συμβουλές της Αστυνομίας δεν θα πρέπει να περνούν... "απαρατήρητες"!

Για παράδειγμα, θυμηθείτε να μην αφήνετε εκτεθειμένα και ανεπιτήρητα προσωπικά αντικείμενα, όπως πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου, κινητό, φωτογραφική μηχανή, κλειδιά, ενδύματα, κλπ. Είναι βέβαιο πως θα αποφύγετε  άσχημες καταστάσεις!

Δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμη πώς συνέβη το ατύχημα

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβη και βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σοβαρά τραυματισμένος, ένας συμπολίτης μας, 42 χρόνων! Ο άτυχος συμπολίτης μας, πατέρας δύο παιδιών έπεσε από μεγάλο ύψος στην περιοχή του Μόντε Σμιθ, την ώρα που χρησιμοποιούσε αλεξίπτωτο (το αλεξίπτωτο πλαγιάς, συγκεκριμένα, γνωστό και ως παραπέντε από την διεθνή του ονομασία Parapente, το οποίο αποτελεί την νεώτερη και απλούστερη μορφή ατομικής ανεμοπορίας). Όπως έγινε γνωστό, ο σοβαρός τραυματισμός του αντιμετωπίστηκε αμέσως από τους γιατρούς του Νοσοκομείου μας, αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα. 

Έφυγε από τη ζωή, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου

Έφυγε από τη ζωή, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου, πρώην πρόεδρος και μέλος του Εθνικού Αρχίπολης. Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή το παραπάνω γεγονός, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην Προέδρου και μέλους του Συλλόγου μας, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, που μας άφησε πρόωρα για τη γειτονιά των αγγέλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η Διοίκηση αντί στεφάνου θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο Κ.Κ.Π.Ν.Α. (Θ.Χ.Π. Κολυμπίων)».

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Χάλκης ο Μιχάλης Πατρός! 

Προς όλες τις Χαλκίτισσες και τους Χαλκίτες.

Μέχρι τώρα η ενημέρωσή μου προς εσάς είχε την εντιμότητα και την αλήθεια, αυτό κάνω και τώρα μ΄ αυτή την ανάρτηση.

Εσείς με ανεβάσετε στο πιο ψηλό σκαλί της κοινωνίας μας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να ανακοινώσω από τώρα που είναι ακόμα νωρίς ότι δεν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όποτε αυτές θα γίνουν.

Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα παραμείνω Δήμαρχος της Χάλκης μέχρι τέλος της θητείας μου, ασχέτως αν ορισμένοι προσπαθούν να με κάνουν να παραιτηθώ από τώρα, παλεύοντας μέσα σε αυτές της αντίξοες συνθήκες πού έχουν δημιουργηθεί και να προσθέσω ένα λιθαράκι για το καλό της Χάλκης.

«Αγιε Νικόλα, βόηθα με! – Κούνα κι εσύ το πόδι σου»

Ενδιαφέρουσα η προσπάθεια του Δημάρχου να μας πείσει πως το πρόβλημα έλλειψης νερού δεν είναι μόνο της χώρας μας, αλλά παγκόσμιο! Σωστά! Αλλά σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ισχύει κι εκείνο το γνωστότατο: «Αγιε Νικόλα, βόηθα με! – Κούνα κι εσύ το πόδι σου»!

Γιατί, κύριε Δήμαρχε, μπορεί να επισημαίνετε το σοβαρό αυτό πρόβλημα, αλλά δεν είδαμε και κάποιους υπαλλήλους του Δήμοθυ να βγαίνουν στους δρόμους και να κάνουν παρατηρήσεις σ΄ όσους το κατασπαταλούν!.. 

 

 

 

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL