Παρασκευή, 24/05/2019

Εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από δύο εβδομάδες στην... Ιταλία!

AYTOKINHTO KLEMMENO

Εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο νέας τεχνολογίας για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στην Ιταλία και αναζητούνταν.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός, κάτοχος του οχήματος και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στο θεσμοθετημένο σημείο εξόδου του λιμένα της Κω, σε συνεργασία με προσωπικό της τελωνειακής αρχής Κω και μετά διασταύρωση στοιχείων εντοπίσθηκε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ο κάτοχος του οποίουσκόπευε να ταξιδέψει μ΄ αυτό προς Τουρκία.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά τον επιτόπιο έλεγχο, το όχημα έφερε παραποιημένα αναγνωριστικά στοιχεία και ταυτοποιήθηκε ως κλεμμένο στην Ιταλία την 25.05.2018.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Παράλληλα η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξετασθεί τυχόν εμπλοκή του κατηγορούμενου σε διεθνές κύκλωμα που αφαιρεί πολυτελή οχήματα από πόλεις της Ευρωπαϊκής ένωσης, παραποιεί τα ηλεκτρονικά τους στοιχεία, τα εφοδιάζει με νέα έγγραφα και τα εξάγει σε τρίτες χώρες.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL