Παρασκευή, 24/05/2019

Ο Θεολόγος "έχασε" τον παπά του! -- Έφυγε σήμερα από κοντά μας ο πατέρας Θεόδωρος Πασπάτης -- Πολλά τα μηνύματα

PASPATHS QEODWROS

Ένας καλός άνθρωπος, ένας ιερέας που αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε απ΄ όλους τους Ροδίτες, "έφυγε" σήμερα τα ξημερώματα από κοντά μας. 

Πρόκειται για τον πατέρα Θεόδωρο Πασπάτη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Ο πατέρας Θεόδωρος, ήταν ένας γνήσιος λαϊκός ιερέας που αγαπήθηκε από την τοπική κοινωνία του νησιού μας και ιδιαίτερα τους κατοίκους της κοινότητας Θεολόγου, όπου υπηρέτησε τις τελευταίες δεκαετίες.

Ήταν πρότυπο οικογενειάρχη και βοηθούσε πάντα τους συμπολίτες του με όποιο τρόπο μπορούσε μέσα από το λειτούργημά του.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του ο κόσμος άρχισε να στέλνει μηνύματα, ανάμεσα στα οποία θα μπορούσε να ξεχωρίσει κανείς και τα εξής:

*** Ένα πολύ καλός φίλος της Χάλκης έφυγε σήμερα. Θα σ΄ έχουμε πάντα στην καρδιά μας πάτερ Θεοδωρος Πασπατης οι φίλοι σου της Χάλκης που τόσο αγάπησες

*** Ιερέας Νεκτάριος ΚάνιαςΟ Θεός να αναπαύσει Π. Θεόδωρε την ύπαρξη σου μετά των Αγίων. Καλή Ανάσταση πατέρα Θεόδωρε. Καλή δύναμη και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τον Π. Γεράσιμο.

*** Thanasis GeorgopoulosΕρχόμενος στην Ρόδο πριν 4 χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Ένας από τους αγαπητούς ήταν και ο εν Χριστώ αδελφός π Θεόδωρος..απλώς άνθρωπος με αγάπη και απέραντη φιλοξενία! Πρόθυμος για το κάθε τι που θα του έλεγες! Δεν ξεχνώ την απέραντη αγάπη που είχε για τον Στρατό μας και ιδιαίτερα για το στρατόπεδο της περιοχής όπου ήθελε κάθε μήνα η κάθε εκδήλωση να ήταν μαζί μας...αδελφέ μου θα μας λήψεις πολύ σε όλους αλλά περισσότερο στον φιλοχριστο Στρατό μας! Σε ευχαριστούμε για όλα ΑΔΕΛΦΈ μου!!! 
ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ!!!

 

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL