Τρίτη, 23/10/2018

Ένα όμορφο πρόγραμμα: Συναυλία Δωδεκανησιακής Μουσικής με παιδιά

MOUSIKH PROPAIDEIA e

Ο Δήμος Ρόδου –Δ.Ο.Π.Α.Ρ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου διοργανώνουν συναυλία Δωδεκανησιακής μουσικής με τα παιδιά που λαμβάνουν μέρος στην πολιτιστική δράση ''Μουσική Προπαιδεία Ροδίτικης Παραδοσιακής Μουσικής'' .

Το σημαντικότατο αυτό πρόγραμμα που γίνεται στο νησί μας φέρνει κοντά τον ροδίτικο μουσικό πολιτισμό με τα νέα παιδιά. Σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση ισοπεδώνει αξίες και θεσμούς ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ αντιλαμβάνεται την αξία της τοπικής κληρονομιάς και επενδύει πάνω σε διαχρονικές και αιώνιες αξίες.

MOUSIKH

Τα μουσικά τμήματα λειτουργούν στην πόλη της Ρόδου, στην Κρεμαστή, στον Αρχάγγελλο, στ΄ Αφάντου, στ΄ Απόλλωνα, στις Καλυθιές και στα Κοσκινού. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο μουσικοπαιδαγωγός Μανώλης Καρπάθιος μαζί με τους καθηγητές παραδοσιακής μουσικής Ματίνα Μάστορα και Γιάννη Μεγαλούδη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στο θερινό κινηματοθέατρο "ΡΟΔΟΝ" και ώρα 20:30.

Διευθύνουν οι Γιάννης Μεγαλούδης και Ματίνα Μάστορα και συνοδεύουν οι μουσικοί Παντελής Λογοθέτης (βιολί), Φώτης Ελιάμος(σαντούρι) και Λογοθέτη (λαούτο).

Τη χορωδία απαρτίζουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ενώ εντυπωσιακή θα είναι η παρουσία παιδιών που μαθαίνουν παραδοσιακά όργανα.

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε τα παιδιά μας.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL