Σάββατο, 25/05/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Του έκανε «επίθεση» μια τσιγγάνα και του πήρε 400 ευρώ την ώρα που ψάρευε!

PARALIA TSIGGANOI 8250

Ένα περιστατικό που έχει αποτελέσει αιτία για να ξεσηκωθεί ο κόσμος στην Κρεμαστή, σημειώθηκε προχθές το πρωί στην παραλία του χωριού!

Πιο συγκεκριμένα, η απίστευτη αυτή υπόθεση εξελίχθηκε γύρω στις 11 το πρωί, όταν ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Κρεμαστής, πήγε (όπως πάει συχνά ο άνθρωπος), στην παραλία, για να ψαρέψει, και να περάσει την ώρα του, κρατώντας μάλιστα γύρω στα 400 ευρώ, τα οποία, σύμφωνα πάντα με όσα έγιναν γνωστά, θα τα χρησιμοποιούσε για την αγορά μιας ηλεκτρικής συσκευής!

Όμως, δυστυχώς, τον... πρόλαβε μια τσιγγάνα! Η οποία τον πλησίασε, άρχισε να του μιλά και να τον απασχολεί, και όταν διαπίστωσε πως, και χρήματα είχε αλλά και «βολικός» φαινόταν, του έκανε «επίθεση» του τα βούτηξε και στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με μια κλούβα που την περίμενε!

Ο άνθρωπος, λόγω της ηλικίας του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, εκτός από το να ενημερώσει συγγενικό του πρόσωπο, που αμέσως πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία, και ανέφερε το περιστατικό. Φυσικά, από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησαν έρευνες και προσαγωγές, για τον ενοπισμό της δράστιδας.

ΠΑΝΤΩΣ, πέρα απ΄ αυτό το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά! Η κεντρική παραλία της Κρεμαστής έχει γεμίσει από «επισκέπτες» που έχουν κατασκηνώσει και δημιουργούν μια αλγεινή εικόνα αλλά και μια υποβάθμιση της περιοχής. Πέρα από το γεγονός ότι ο κόσμος σε λίγο θ΄ αρχίσει να φοβάται ακόμη και να περπατήσει!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL