Τρίτη, 23/10/2018

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους Απόστρατους αστυνομικούς -- "Οι "παλιοί" συνάδελφοι είναι φωτεινοί σηματοδότες εμπειρίας και γνώσης"

APOSTRATOI 1

Την περασμένη Κυριακή, γιορτή των Αγίων Πάντων, πραγματοποιήθηκαν θρησκευτικές τελετές μετά Θείας λειτουργίας και δεήσεις υπέρ των αποστράτων αστυνομικών στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α' και Β' Δωδεκανήσου.

Με κάθε επισημότητα στη Σύρο, τη Ρόδο και την Κω εορτάστηκε η θεσμοθετημένη από την Πολιτεία «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας», ως επιβράβευσή και αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στο κοινωνικό σύνολο.

APOSTRATOI 2

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές και Δικαστικές Αρχές, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (του εν ενεργεία προσωπικού και απόστρατου) της Ελληνικής Αστυνομίας, των Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος αποστράτων, πολιτών και αστυνομικών με τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ.

Οι απόστρατοι αστυνομικοί ως φωτεινοί σηματοδότες, εμπειρίας και γνώσης, καθορίζουν την πορεία προς το μέλλον του ενεργεία προσωπικού.

APOSTRATOI 3

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL