Τρίτη, 26/03/2019

Είχε "άγιο" κοντά του ένας κολυμβητής! Σώθηκε τελευταία στιγμή! Ασταμάτητα περιστατικά στις Πρώτες Βοήθειες του Νοσοκομείου

ASQENOFORO Q 23 9 4

Άγιο είχε κοντά του ένας 70χρονος, μάλλον Τσεχικής καταγωγής, ο οποίος σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! 

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 8 το βράδυ, στην παραλία των Κολυμπίων. Ο 70χρονος κολυμβητής, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πιθανότατα φαγωμένος και υπό την επήρεια οινοπνεύματος, πήγε να κάνει το μπάνιο του. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς, κάποια στιγμή, έδειχνε ότι πνιγόταν!

Αμέσως, κάποιοι δικοί του άνθρωποι, αλλά κυρίως με την καθοριστική βοήθεια ενός νεαρού Έλληνα κρατήθηκε για λίγο ζωντανός, μέχρις ότου πήγαν στην περιοχή διασώστες οι οποίοι του προσέφεραν περισσότερες βοήθειες και παράλληλα τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται ευρισκόμενος εκτός κινδύνου!

ΩΣΤΟΣΟ,  εκείνο που θα πρέπει ν΄ αναφερθεί ότι, και σήμερα όπως και χθες, τα ασθενοφόρα πηγαινοέρχονται συνεχώς από διάφορα περιστατικά (τροχαία και παθολογικά), που σημειώνονται στο νησί μας. Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι γιατροί των Πρώτων Βοηθειών αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσουν συνανθρώπους μας.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL