Τετάρτη, 12/12/2018

Τον πολυβραβευμένο κινηματογραφιστή Steven Bernstein δέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος

bernstein

Την επίσκεψη του Steven Bernstein δέχθηκε την Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο γραφείο του.
Ο πολυβραβευμένος κινηματογραφιστής, παραγωγός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Steven Bernstein, βρέθηκε στη Ρόδο για την διάλεξη που έχει προγραμματίσει να δώσει την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα: «How to tell stories in cinema and change your life and change Greece".
Ο Περιφερειάρχης στη Ρόδο τον Steven Bernstein και τον ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη που αυτός και οι συνεργάτες του έχουν δείξει στην Ελλάδα και ειδικά στο Νότιο Αιγαίο, που αποτελεί και την επιλογή τους για ένα εξαιρετικά μεγάλο επενδυτικό σχέδιο, το οποίο έχει σαν στόχο να καταστήσει την χώρα μας τόπο μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από την πρώτη στιγμή που έγινε κοινωνός του ανωτέρω σχεδίου, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια, που έδωσε ήδη τα πρώτα δείγματα μέσω της λειτουργίας διαλέξεων σχολής κινηματογράφου στη Σύρο.
Μετά την συνάντηση, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, δήλωσε:
«Οι ευκαιρίες που το Νότιο Αιγαίο έχει αναξιοποίητες, μπορούν να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα, σε μια χώρα που αναζητεί εναγωνίως εισόδημα και θέσεις εργασίας, για την σκληρά δοκιμασμένη κοινωνία της. Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έχουμε πλήρη συνείδηση αλλά και ξεκάθαρη πολιτική υπέρ της αξιοποίησης των ευκαιριών αυτών, που μπορούν να μάς οδηγήσουν στο καλύτερο αύριο που αξίζουμε. Η εμπιστοσύνη του Steve Bernstein στην χώρα μας και στα νησιά μας, στέλνει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό το μήνυμα που σήμερα η χώρα μας χρειάζεται και αποτελεί για εμάς το έδαφος πάνω στο οποίο κτίζουμε δημιουργικά».

Το Γραφείο Τύπου

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL