Τετάρτη, 12/12/2018

Παραδίδεται στην Περιφέρεια η προμελέτη για την διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, από τα Κολύμπια μέχρι τη Λίνδο

SYSKEPSH

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, με θέμα την πορεία της προμελέτης της διαπλάτυνσης της Εθνικής Οδού Ρόδου – Λίνδου, στο τμήμα της από τα Κολύμπια μέχρι τη Λίνδο.
Η σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή της ομάδας μελετητών που έχει αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης του έργου, παρουσία του Προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου Μανώλη Μαριά, του Προϊσταμένου του Τμήματος Μελετών, Γιώργου Κούρτη, του Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης της ∆/νσης Τεχνικών Έργων ∆ωδεκανήσου, Νίκου Οικονόμου και του ειδικού συνεργάτη του Γραφείου Περιφερειάρχη για τεχνικά θέματα, Στέργου Στάγκα.
Η προμελέτη του οδικού έργου πρόκειται να κατατεθεί στην Περιφέρεια μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, μαζί με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία έγκρισής της.
Από την κατάθεσή της, θα ξεκινήσει μια περίοδος δίμηνης διαβούλευσης σε τοπικό επίπεδο, η οποία θα περιλαμβάνει την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα έργα τα οποία προγραμματίζονται στο παραπάνω τμήμα του οδικού άξονα της Ε.Ο. Ρόδου Λίνδου, διαβούλευση στην οποία κυρίαρχο ρόλο θα έχει ο Δήμος Ρόδου, μέσω του πολιτικού προσωπικού και των τεχνικών υπηρεσιών του.

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL