Τρίτη, 23/10/2018

Οι μαθητές μαθαίνουν για το περιβάλλον στις εκδηλώσεις του Δήμου Ρόδου

PROSTASIA PERIBALLONTOS 2

Κορυφώθηκαν σήμερα (Τρίτη) οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος που διοργανώνει ο δήμος Ρόδου και λάμπρυναν με τη συμμετοχή τους μαθητές δημοτικών σχολείων.

Οι πολυήμερες εκδηλώσεις, με κορυφαία τη σημερινή στον τρούλο του Μανδρακίου, διοργανώθηκαν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου, κι η αθρόα συμμετοχή των μαθητών έγινε παρουσία του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, των αντιδημάρχων Λίτσας Κρεμαστινού- Ροδίτη, Μιχάλη Παλαιολόγου, Αγαπητού Πάλλα, του προέδρου της πόλεως Ρόδου Μίλτου Παγκά, και της Τοπικής Συμβούλου Ρόδου Φωτεινής Καράμπελα.

PROSTASIA PERIBALLONTOS 22

Οι περισσότεροι από 500 μαθητές των δημοτικών σχολείων που είχαν δυναμική παρουσία, ενημερώθηκαν για το περιβάλλον, για τη σωστή διαχείριση του νερού, για τη σημασία του πρασίνου στην ποιότητα της ζωής μας, ενώ έγινε εκτενής παρουσίαση του προγράμματος ανακύκλωσης που λειτουργεί ο Δήμος. Σε κάθε παιδί δόθηκε μία γλάστρα με λουλούδι, με σκοπό να γίνει μάθημα φροντίδας γι αυτά καθώς και μία σακούλα ανακύκλωσης.

Ο δήμαρχος Ρόδου ευχαριστώντας τους εθελοντές και τους χορηγούς που συντελούν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, αναφερόμενος στα παιδιά είπε ότι «η περιβαλλοντική εκπαίδευση από μικρή ηλικία είναι η μοναδική εγγύηση για βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον για τις επόμενες δεκαετίες».

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL