Παρασκευή, 24/05/2019

Το Τοπικό Παράρτημα του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Ν. Δωδεκανήσου καταδικάζει και καταγγέλλει την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ενάντια στον Εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ

 

SYLLOGOS IDIWTIKWN YPALLHLWN

Το Τοπικό Παράρτημα του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» Ν. Δωδεκανήσου καταδικάζει και καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ενάντια στον Εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ, και Προέδρου του Κεντρικού μας Συλλόγου Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, κατά την διάρκεια Γενικής Συνέλευσης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο συνάδελφος Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, με τις ιδιότητες του, ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτ. Υπάλληλων Ελλάδας και ως Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εργαζομένων στα τυχερά παιχνίδια, είναι γνωστό σε όλους, ότι διακρίνεται για το ήθος του, την αξιοπρέπεια του και την αγωνιστικότητα του τόσο στο χώρο εργασίας του όσο και στον συνδικαλιστικό χώρο.

Τέτοιες τραμπούκικες, εκδικητικές και τρομοκρατικές συμπεριφορές, ορισμένων συνδικαλιστών και μη, ορκισμένων στην κομματική τους γραμμή δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες.

Το συνδικαλιστικό κίνημα οφείλει να απομονώσει αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία, καμία ανοχή στην βία απ' όπου κι αν προέρχεται.

               Για το Διοικητικό συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                  Ο Γ. Γραμματέας
Γιώργος Καταξενός                     Γιώργος Γιαννακάκης

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL