Σάββατο, 25/05/2019

Ένας καλαθοσφαιριστής αιτία για "κόντρα" ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Ιάλυσο!

KALLIQEA MPASKET

Με έκπληξη σήμερα διαβάσαμε τόσο στον τύπο όσο και σε ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Ιαλυσού αρνείται να μας παραχωρήσει έναν αθλητή μόλις δεκαεπτά ετών και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον αθλητή Στέφανο Μπόζιτς.

Είναι δικαίωμα της Διοίκησης να μην επιθυμεί να μας παραχωρήσει τον αθλητή της είτε σκεπτόμενη να τον αξιοποιήσει καλύτερα από ότι εμείς, είτε για να δυναμώσει την ιδια της την ομάδα ώστε να μην τερματίσετε πάλι τελευταία σε κατάταξη όπως πέρυσι.

Αυτό που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ως Διοίκηση της Καλλιθέας είναι το να μας υποδεικνύουν το πως θα διαθέσουμε τα χρήματα της ομάδος μας και μάλιστα στα τμήματα υποδομών.

Αλήθεια, αναρωτιόμαστε, οι κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου ΓΑΣ Ιαλυσού, που διαθέτουν πληθώρα τμημάτων υποδομών πως και δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να φτιάξουν ένα ανδρικό τμήμα που να πρωταγωνιστεί τόσο στην Δωδεκάνησο όσο και σε εθνικές κατηγορίες όπως η ομάδα ποδοσφαίρου της Ιαλυσού?

Τέλος, έχουμε να δηλώσουμε ότι η πρόταση της ομάδας μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο τιμητική προς της ομάδα της Ιαλυσού και παρά την αρνητική της απάντηση θα μπορούσε έστω να μας ευχαριστήσει που εκτιμήσαμε το ταλέντο του αθλητή της.

Ο Πρόεδρος
της ΑΕ Καλλιθέας

Σταμούλης Αθανάσιος

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL