Τρίτη, 23/10/2018

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος και εθελοντισμού

GIASIRANH xaroula photo

Το ΚΕΚ Γ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε., στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, διοργανώνει, σε συνεργασία με την οργάνωση Let's Do It Greece, Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα περιβάλλοντος και εθελοντισμού.

Η πρόεδρος του ΚΕΚ και Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Εθελοντισμού,  Χαρούλα Γιασιράνη δήλωσε ότι, η παραπάνω ημερίδα στοχεύει στην πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολυάριθμων και αξιολογότατων ομάδων που δραστηριοποιούνται στο νησί της Ρόδου και υλοποιούν δράσεις σχετιζόμενες με τον εθελοντισμό και το περιβάλλον από τους Συντονιστές του Let's Do It Greece, Αναστάση Σταμάτη και Νίκο Κιούση,της μεγαλύτερης ταυτόχρονης εθελοντικής δράσης της χώρας, της οποίας υποστηρικτής είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα τιμηθούν για τη συμμετοχή τους όσοι φορείς πήραν μέρος στις δράσεις του Let's Do It Greece, τα έτη 2016,2017,2018.
Η ημερίδα, η οποία απευθύνεται κυρίως σε εθελοντικές και περιβαλλοντικές ομάδες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 5/6/2018 και ώρα 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ενυδρείου - Υδροβιολογικού Σταθμού Ρόδου.
Η εν λόγω ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ενημέρωσης, Επιμόρφωσης και Κατάρτισης» το οποίο υλοποιεί το ΚΕΚ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε. με ίδιους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL