Τρίτη, 23/10/2018

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την ένδοξη Μακεδονία μας

SYLLALHTHRIO MAKEDONIA 1

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Ρόδο στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο για την ένδοξη Μακεδονία μας.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ελληνισμού για να διατρανώσουμε προς κάθε κατεύθυνση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Το όνομά της ΔΕΝ εκχωρείται, παραχωρείται, δανείζεται, χρησιμοποιείται από κανένα μη Έλληνα και φυσικά και από το κρατίδιο των Σκοπίων. Δεν μπορεί να υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» στο όνομά του.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες στη Ρόδο να παραστούν και να δώσουν εθνικό παλμό στο συλλαλητήριο. Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο και μόνο ελληνικές σημαίες και λάβαρα συλλόγων επιτρέπονται.

Προσκαλούμε κάθε τοπικό σύλλογο/ φορέα της νήσου Ρόδου να συμμετάσχει εθελοντικά αυτήν την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας στην Πλατεία Δημαρχείου (Πλατεία Ελευθερίας 1, Μανδράκι) στη Ρόδο στις 19:30.

SYLLALHTHRIO MAKEDONIA 12

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL