Παρασκευή, 24/05/2019

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Δυστυχώς, η απαράδεκτη κατάσταση στην παραλία συνεχίζεται!

PARALIA TSIGGANOI 8246

Δυστυχώς, η απαράδεκτη κατάσταση στην παραλία Κρεμαστής συνεχίζεται! Οι τσιγγάνοι, παρά τις συνεχείς "ενοχλήσεις" από τους αρμόδιους, να μαζέψουν τα... κλαπατσίμπανά τους και να φύγουν από την περιοχή, αυτοί συνεχίζουν να βρίσκονται "ταμπουρωμένοι" και να προκαλούν με την εν γένει συμπεριφορά τους!

Πλένουν ρούχα, τα κρεμούν όπου βρίσκουν για να τα στεγνώσουν (και μάλιστα σε σημεία απ΄ όπου περνούν καθημερινά  εκατοντάδες ξένοι και ντόπιοι), και γενικά δείχνουν να μην νοιάζονται για τις αντιδράσεις που προκαλούν!

PARALIA TSIGGANOI 8245

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κρεμαστής, Τσαμπίκος Ποδιώτης, πραγματοποίησε αυτοψία στην παραλία, και αναγκάστηκε να επισημάνει ορισμένα πράγματα που ο ίδιος είχε αντιληφθεί! Και να τι είχε επισημάνει:

Βάσει προσωπικής αυτοψίας παρατηρήθηκε έντονα το φαινόμενο συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού ατόμων με επαγγελματικά οχήματα (κλούβες) στην παραλία Κρεμαστής, οι οποίοι διανυκτερεύουν με θόρυβο και οχλαγωγία (καθώς επίσης χρησιμοποιούν τα ντους για να πλύνουν τα ρούχα τους τα οποία και απλώνουν όπου βρουν). Η κατάσταση αυτή θεωρείται απαράδεκτη τόσο για τους κατοίκους του χωριού όσο και για τους τουρίστες της περιοχής μας.

PARALIA TSIGGANOI 8250

Επίσης, όσον αφορά στη λαϊκή αγορά της Κυριακής πίσω από την εκκλησία υπάρχουν μικροπωλητές οι οποίοι στήνουν πάγκους πέραν από τον ενδεδειγμένο χώρο, δημιουργώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα και ιδιαίτερη συμφόρηση στο σημείο αυτό.

Αξίζει να σημειωθούν οι συνεχείς προσωπικές μου παρεμβάσεις και παρατηρήσεις τόσο στον παραλιακό χώρο όσο και στο χώρο πίσω από την εκκλησία, που δυστυχώς είχαν μόνο παροδικό αποτέλεσμα.

PARALIA TSIGGANOI 8247

Τα γεγονότα αυτά καθιστούν την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης τους και για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε συνάντηση αύριο 29/05/2018 με τον κ. Θέμη Καλαμάτα Διοικητή Α.Τ. Ιαλυσού, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος. Θεωρούμε δεδομένη την επίλυση των εν λόγω προβλημάτων καθώς γνωρίζουμε την καθοριστική και αποτελεσματική παρέμβαση του κ. Καλαμάτα όποτε χρειαστεί για το χωριό μας.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL