Παρασκευή, 24/05/2019

Ντροπή! Κάποιος πυροβολεί τους πελεκάνους που βρίσκονται στο ποτάμι της Κρεμαστής!

POTAMI PELEKANOS 2

Σίγουρα πρόκειται για κάτι το ντροπιαστικό! Και, αναμφισβήτητα, από τα περιστατικά εκείνα που προκαλούν αηδία και θυμό!

Και ακριβώς αυτάτα συναισθήματα νιώθουν όσοι αντιλήφθηκαν τον αχαρακτήριστο εκείνο «συνάνθρωπό» μας, ο οποίος δείχνοντας τα άγρια ένστικτά του πηγαίνει στο ποτάμι της Κρεμαστής και πυροβολεί, (αν είναι δυνατόν!), πελεκάνους (πιθανότατα να υπάρχουν και ερωδιοί, όπως αυτός της φωτογραφίας), οι οποίοι, το τελευταίο διάστημα, βρήκαν καταφύγιο σ΄ αυτή την περιοχή!

Ειδικότερα, απ΄ ότι κατήγγειλαν περίοικοι, στο ποτάμι της Κρεμαστής «προσγειώθηκαν» γύρω στους 10 με 15 πελεκάνους! Μάλιστα, κάποιοι απ΄ αυτούς βγαίνουν στο «ξέφωτο» όπου αρκετός κόσμος που περνά από την κάτω πλευρά της Γέφυρας έχει την ευκαιρία να τους θαυμάσει και να τους χαρεί!

POTAMI PELEKANOS 2a

Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και με κάποιον (υποτίθεται) συνάνθρωπό μας, ο οποίος κρατώντας κυνηγετικό όπλο πηγαίνει στο ποτάμι και πυροβολεί αυτά τα όμορφα πτηνά! Τώρα, γιατί το κάνει, είναι άγνωστο! Να θέλει να τα διώξει; Να θέλει να... εξασκηθεί στο σημάδι; Να θέλει να... διασκεδάσει;

Σε κάθε περίπτωση ο άνθρωπος δεν πρέπει να τα έχει... 400! Ήδη έχει ειδοποιηθεί το Δασαρχείο από το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος, και δεν αποκλείεται να συλληφθεί, αν συνεχίσει σ΄ αυτή την απαράδεκτη και καταδικαστέα ενέργειά του!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL