Τρίτη, 22/01/2019

Συγχαρητήρια από τη Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του 1ου ΔΣ Κρεμαστής για τον μαθητή του Σχολείου που διακρίθηκε σε Διεθνή Διαγωνισμό

SXOLEIO KAGKOURO

Η Διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του 1ου ΔΣ Κρεμαστής συγχαίρουν το μαθητή του Σχολείου :

Μουσέλλη Βασίλειο του Δημητρίου (Δ΄ Τάξη)

Ο παραπάνω μαθητής διακρίθηκε στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό KANGAROO 2018 που έγινε το το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στη Ρόδο.

Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό» πραγματοποιείται κάθε χρόνο με συμμετοχή εκατομμυρίων μαθητών και μαθητριών από 42 χώρες.
Στον διαγωνισμό αυτό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Δημοτικού έως και της Γ΄ Λυκείου. Οι ερωτήσεις του διαγωνισμού, έχουν τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, είναι κλιμακούμενης δυσκολίας, είναι πρωτότυπες και ελκυστικές στους μαθητές και δεν απαιτούν απομνημόνευση κανόνων και σχέσεων. Ο κοινός νους, η καθαρή σκέψη και η αγάπη για τα μαθηματικά είναι αρκετά εφόδια για να τις αντιμετωπίσουν. Όλοι οι μαθητές που συμμετέχουν στο διαγωνισμό λαμβάνουν δώρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, ανεξάρτητα από την επίδοσή τους. Επιπλέον, ένας στους έξι διαγωνιζόμενους παίρνει επιπρόσθετα συμβολικά βραβεία με βάση την επίδοσή του.
Η Ελλάδα άρχισε να συμμετέχει στον διαγωνισμό από το Μάρτιο του 2007.

Η βράβευση όλων των μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 στην εκδήλωση «Ο δρόμος προς την κορυφή» στα Εκπαιδευτήρια Ροδίων Παιδεία

.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL