Τρίτη, 16/10/2018

Ταλαιπωρήθηκε αλλά και ανησύχησε ο κόσμος από την βλάβη στα μηχανήματα ΑΤΜ!

XALASMENO MHXANHMA

Ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα σήμερα ο κόσμος από το γεγονός ότι, τα μηχανήματα ΑΤΜ της Εθνικής, προφανώς από βλάβη, δεν λειτουργούσαν τις πρωινές ώρες!

Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι "γύριζαν" την πόλη προκειμένου να βρουν κάποιο μηχάνημα και να μπορέσουν να "τραβήξουν" χρήματα και να κάνουν τη δουλειά τους!

Δυστυχώς, όμως, το μόνο που συναντούσαν ήταν μια "ανακοίνωση" που υπήρχε πάνω στο μηχάνημα η οποία ανέφερε πως "το ΑΤΜ αυτό δεν μπορεί να σας εξυπηρετήσει προσωρινά - Ευχαριστούμε για την κατανόηση"!

Από κει και πέρα, κι όπως ήταν φυσικό, οργίασαν τα "σενάρια" που κυκλοφορούσαν εντείνοντας έτσι την ανησυχία του κόσμου, και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους οι οποίοι πρόκειται να πληρωθούν σε 3-4 μέρες!

ΕΥΤΥΧΩΣ, όμως, τίποτα απ΄ όλα όσα κυκλοφορούσαν δεν ίσχυε, αφού τα μηχανήματα άρχισαν και πάλι να λειτουργούν κανονικά από το μεσημέρι! Το μόνο βέβαια που παρατηρήθηκε στη συνέχεια ήταν οι "ουρές" που σχηματίστηκαν από τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν χρήματα και να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους.

 

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL