Τρίτη, 22/01/2019

Ούτε σε σενάριο αστυνομικής ταινίας δεν συμβαίνει! Προσπάθησε μέσα στο δικαστήριο να σκοτώσει γυναίκα αστυνομικό!

DIKASTHRIO EDRA

Ούτε σε σενάριο αστυνομικής ταινίας δεν συμβαίνουν τέτοιες "ιστορίες"! Ένας 41χρονος, μέσα στο δικαστήριο,κατάφερε ν΄ αφοπλίσει γυναίκα αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησε να την σκοτώσει! Και τελικά δεν κατάφερε να υλοποιήσει την αποτρόπαια αυτή πράξη του, καθώς το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε!

Ειδικότερα, ο 41χρονος,  όπου παρευρίσκετο ως μάρτυρας, εντός αίθουσας δικαστηρίου, απείλησε με περίστροφο που κατείχε, γυναίκα αστυνομικό καθώς και 38χρονο ημεδαπό ενώ κάμπτοντας τη σθεναρή αντίσταση της αστυνομικού της απέσπασε τον ατομικό της οπλισμό.

Στην προσπάθεια της αστυνομικού να τον αφοπλίσει και να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους πολίτες, επιχείρησε να την πυροβολήσει με το περίστροφο που κατείχε, το οποίο δεν εκπυρσοκρότησε.

Η αστυνομικός μαζί με άλλους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ από την κατοχή του κατέσχεσαν το περίστροφο με έξι (6) φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ληστεία, διατάραξη συνεδρίασης δικαστηρίου και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL