Τρίτη, 22/01/2019

Στην Κάρπαθο περιοδεύει, από χθες, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος

STEF DRAKOS KARPAQOS 22

Στην Κάρπαθο περιοδεύει από χθες 17 Μαΐου 2018, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Ο ίδιος έφθασε στο νησί, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, νωρίς το μεσημέρι και θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα της 18ης Μαΐου 2018.

Σε προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρόεδρο και τα μέλη της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου, παρουσία του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. και ιστορικών στελεχών της Ν.Δ. Καρπάθου, επισήμανε την ανάγκη υπηρέτησης της ενότητας και δήλωσε συμπαραστάτης και φίλος του νησιού.

STEF DRAKOS KARPAQOS 24

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του και αφού άκουσε προσεκτικά τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Παύλο Μπακίρη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου Γιάννη Λαχανά, καθώς και τους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις του συνόλου των παρευρισκομένων μελών, σημείωσε πως: «η Ν.Δ. αποδεικνύει με την παρουσία και νέων μελών στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου πως είναι ένας αδιάκοπος ζωντανός οργανισμός».

«Οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ., διασφαλίζουν την ενότητα του κόμματος μακριά από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες. Οι ΔΗΜ.Τ.Ο. οφείλουν να λειτουργούν ως το σπίτι όλων. Να υπηρετούν το συμφέρον των Δωδεκανησίων και να μην παρασύρονται από τις επιδιώξεις ή τις φιλοδοξίες τυχόν υποψηφίων.

STEF DRAKOS KARPAQOS 23

Πάνω απ' όλα και όλους, είναι η ενότητα της παράταξης και η ανάγκη να επιστρέψει η ευημερία στις ζωές των Ελλήνων. Η Ν.Δ. υπηρετεί αυτό το στοίχημα. Το στοίχημα της ανάπτυξης, της ευημερίας, της υπηρέτησης των συμφερόντων της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα της Καρπάθου. Μοναδικός αντίπαλος μας είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι πρακτικές του. Η Ν.Δ. οφείλει και θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση για το καλό των Ελλήνων», τόνισε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος, ευχαριστώντας θερμά για την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τα στελέχη της Ν.Δ. στην Κάρπαθο. 

Τη σύσκεψη, τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου Γιάννης Λαχανάς, τα μέλη της νέα ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου Μιχάλης Μουστακάκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Βάϊος Τρισμπιώτης και Γιάννης Λυτός, καθώς και τα άξια στελέχη της Ν.Δ. στην Κάρπαθο ο αιρετός Σταύρος Αθηναίος και ο Μανώλης Σαϊτης.

Η περιοδεία του Δρ. Στέφανου Δράκου συνεχίζεται με συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και επισκέψεις στην πρωτεύουσα, αλλά και σε χωριά της Καρπάθου.

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL