Τρίτη, 22/01/2019

Παύλος Μπακίρης: Σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε αμέσως δουλειά!

 MPAKIRHS PAYLOS 33

H Νέα Δημοκρατία κέρδισε και στη Δωδεκάνησο το μεγάλο στοίχημα για μαζική, δημοκρατική ανάδειξη των νέων κομματικών οργάνων

της μέσα από τη βάση, από τα μέλη που συνειδητά προσήλθαν στις κάλπες στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας, της συσπείρωσης αλλά και της ελπίδας για την πολιτική ανατροπή που έρχεται στη χώρα μας.

Ο πολιτικός πολιτισμός που επικράτησε στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία, η απουσία οποιασδήποτε αμφισβήτησης, η ενότητα, η ανανέωση στα όργανα, μας δείχνουν το δρόμο που οφείλουμε να ακολουθήσουμε.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στη Δωδεκάνησο ενωμένους, πιο δυνατούς, πιο έτοιμους από ποτέ για τα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα μέλη μας που τίμησαν με την παρουσία και την ψήφο τους τις εσωκομματικές εκλογές. Η μαζική συμμετοχή τους δίνει μεγάλη ισχύ και δύναμη στα νέα κομματικά μας όργανα και αποδεικνύει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το μόνο μαζικό, δημοκρατικό κόμμα στη χώρα μας που έχει υποχρέωση να βγάλει τη πατρίδα από τη μιζέρια και τη γκρίζα πραγματικότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Γι'αυτό, σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε αμέσως δουλειά! Όλοι ενωμένοι πορευόμαστε προς τις εθνικές εκλογές για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος μας. Θα περάσουμε τα μηνύματα μας παντού, η Νέα Δημοκρατία θα είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη Δωδεκάνησο με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία των νησιωτών μας.

Παύλος Μπακίρης
Πρόεδρος Ν.Ο. Δωδ/σου ΝΔ

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

 

KREATAGORA new FINAL