Δευτέρα, 24/06/2019

ΣΚΑΚΙ: Αγώνας επίδειξης (σιμουλτανέ) μπροστά από τη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής

SKAKI KREMASTH 1a

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου "ΙΠΠΟΤΗΣ", υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, διοργανώνει την Κυριακή 27

Μαΐου 2018 και από ώρα 10:00, αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) μπροστά από τη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής.

Ο αγώνας επίδειξης θα γίνει με παρουσία και συμμετοχή του ΙM Άγγελου Σανδαλάκη και του Νίκου Σανδαλάκη, οι οποίοι θα παίξουν ταυτόχρονα με σαράντα (40) άτομα. Επίσης θα συμμετάσχουν και παλιοί σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Κρεμαστής που πρωταγωνιστούσε πριν μερικά χρόνια όχι μόνο στα Δωδεκάνησα αλλά και Πανελλήνια.

Ο ΙΜ Άγγελος Σανδαλάκης έχει ξανασυμμετάσχει το 2016 σε παρόμοιο αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ) μπροστά από τη Βιβλιοθήκη Κρεμαστής. Η οξυδέρκεια και η άνεσή του να θυμάται τις κινήσεις σε κάθε σκακιέρα και να παίζει έχοντας πλήρη διαύγεια, συνεπήρε σκακιστές και κοινό.

SKAKI AGWNES

Στο τέλος των παρτίδων του με τους σκακιστές, ανέλυσε πολλά σημεία και μίλησε με τα παιδιά του Σκακιστικού Ομίλου, δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Η αγάπη του για το σκάκι, το ήθος και η ευσυνείδητη στάση του, κέντρισαν τα παιδιά μεταλαμπαδεύοντάς τους τις αξίες ενός σπουδαίου Internacional Maitre (Διεθνή Μετρ).

Ο ΙM Άγγελος Σανδαλάκης, από το Σεπτέμβριο του 2015 είναι ο επικεφαλής προπονητής του Σκακιστικού Ομίλου Ρόδου "ΙΠΠΟΤΗΣ", ενώ αναμένεται από το Σεπτέμβριο του 2018, να τον διαδεχτεί ο αδελφός του Νίκος Σανδαλάκης.

Ο Πρόεδρος
της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής

Τσαμπίκος Ποδιώτης

SKAKI AGWNES KREMASTH

SKAKI 88

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL