Τρίτη, 26/03/2019

Ανακοινώθηκε η εγγραφή του Παραρτήματος Ν. Δωδεκανήσου του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ» στο Ε.Κ.Ρ. - Πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Γ. Καταξενός

ERGATIKO KENTRO IMG 2726

Η Διοίκηση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εγγραφή του Παραρτήματος Ν. Δωδεκανήσου του, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Ο Σύλλογος εκπροσωπεί πάνω από 3500 ιδιωτικούς υπαλλήλους σε όλη τη χώρα, έχει αφετηρία στα βάθη της ιστορίας των συνδικάτων της χώρας, μετρά 125 χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε το 1893 και είναι από τα πρώτα μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Σκοπός του Συλλόγου είναι να συνενώσει στους κόλπους του όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της χώρας, με στόχο να αναπτύξουν κοινές προσπάθειες και δραστηριότητες για την προστασία και προαγωγή των επαγγελματικών, οικονομικών και κοινωνικών συμφερόντων τους, για την ανάπτυξη συναδελφικού πνεύματος μεταξύ τους, για την αναγνώριση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων τους στην κοινωνία και την πολιτεία, για την κάθε φορά βελτίωση των όρων εργασίας, για την ανύψωση του επιπέδου ζωής και του επιπέδου μορφώσεως των μελών του.

Μέλος της «ΕΝΩΣΗΣ» μπορεί να εγγραφεί όποιος εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών, σε οποιαδήποτε βιομηχανική ή βιοτεχνική επιχείρηση, σε εμπορικά καταστήματα, Σούπερ Μάρκετ, παντοπωλεία, καταστήματα χονδρικού εμπορίου, εταιρείες καθαρισμού και φύλαξης, αθλητικών οργανισμών και ενώσεων, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και νέων τεχνολογιών, διαδικτύου, συσκευαστήρια, αποθήκες, ταχυμεταφορές, κινηματογράφους και πολυκαταστήματα τύπου malls, κομμωτήρια, εταιρείες και πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών, ασφαλιστικά πρακτορεία, μεσιτικά – παραγγελιοδοχικά γραφεία, στα γραφεία Οργανισμών, ιδρυμάτων, Σωματείων, Δικηγορικά γραφεία, Συμβολαιογραφεία, κ.λ.π.

KATAXENOS GIWRGOS 3Καλούμε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της περιοχής μας, να απευθύνονται για εγγραφές, ερωτήματα ή και κάθε είδους καταγγελίες που τους αφορούν, στη ειδική φόρμα επικοινωνίας της σελίδας www.idiotikoi.gr ή στο συνάδελφο Γιώργο Καταξενό - Πρόεδρο του ΔΣ του Παραρτήματος Δωδεκανήσου και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το παράρτημα Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ συγκροτήθηκε σε σώμα ως ως εξής.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΑΞΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΣΕΙΡΗΝΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

                           ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΞΕΝΟΣ                 ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL