Τρίτη, 16/10/2018

Ευχαριστίες στους συγγενείς, τους φίλους και τους συνδημότες για την πάνδημη συμμετοχή τους στην κηδεία του αξέχαστου Γιώργου Παπόρη, εκφράζει η οικογένειά του

PAPORHS GIWRGOS 2

Ευχαριστίες "στους συγγενείς, τους φίλους και τους συνδημότες μας για την πάνδημη συμμετοχή τους" στην κηδεία του αξέχαστου Γιώργου Παπόρη, εκφράζει η οικογένειά του.  Επίσης, ευχαριστίες εκφράζει στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, "που με επαγγελματισμό και ευαισθησία στάθηκε στο πλευρό του". Πιο συγκεκριμένα, στο Ευχαριστήριο Πένθους αναφέρονται τα εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ

Η σύζυγος Παλαιστίνη, τα παιδιά και οι εγγονές του πολυαγαπημένου μας και αείμνηστου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΟΡΗ επιθυμούμε να εκφράσουμε από καρδιάς τις πιο θερμές μας ευχαριστίες στους συγγενείς, τους φίλους και τους συνδημότες μας για την πάνδημη συμμετοχή τους στην κηδεία του, που τελέστηκε τη Δευτέρα 16/04/2018 στον Ιερό Ναό της Παναγίας Καθολικής Κρεμαστής Ρόδου, αλλά και για την ανθρώπινη συμπαράστασή τους στο βαρύτατο πένθος μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους εκφωνήσαντες επικήδειο λόγο για τον εκλιπόντα: τον Αρχιμανδρίτη και εφημέριο του ναού μας π. Μελίτωνα Μπέλλο, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας της Κρεμαστής κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη, τον συντοπίτη μας και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλη Χριστοδούλου, καθώς και τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής κα. Αικατερίνη Σοκορέλου.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όσους προσέφεραν στεφάνια ή ενίσχυση σε αναξιοπαθούσες οικογένειες και σε ευαγή ιδρύματα και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν με τα συλλυπητήρια μηνύματά τους.

Ευχαριστίες τέλος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, που με επαγγελματισμό και ευαισθησία στάθηκε στο πλευρό του.

Ας είναι η μνήμη του αιωνία και ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Με σεβασμό και άπειρες ευχαριστίες,

H οικογένεια Παπόρη.

methodiko paideia6 27 11

 VASILARAS FINALE Monostilo2

GRAMMATIKOS GIANNHS55A

 STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

Πατήστε εδώ για να δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα:

http://www.stavrouelectronics.gr/

------------------------------

BOLAS 16 MONOSTHLO

RODIAKH

Το πρωτοσέλιδο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ

https://www.rodiaki.gr/widget

 

KREATAGORA new FINAL