Δευτέρα, 18/03/2019

Έκλεψαν τις καμπάνες δύο εκκλησιών στα Μαριτσά! Απίστευτη η θρασύτητα των άγνωστων (;) δραστών!

SWTHROS EIKONA w3

Όταν κάποιος «δεν έχει ούτε όσιο, ούτε ιερό», τότε είναι σίγουρο πως μπορεί να κάνει τα πιο απίστευτα πράγματα, ακόμη και σ΄ εκκλησιαστικούς χώρους!   Άγνωστοι, λοιπόν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δύο εκκλησίες στα Μαριτσά βρίσκονται λίγο «απόμερα», και φυσικά φυλάσσονται, πήγαν, κατέβασαν τις καμπάνες που υπήρχαν εκεί, και τις πήραν, πιθανότατα με κάποιο φορτηγάκι!

Βέβαια, η κλοπή έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους των δύο αυτών εκκλησιών, οι οποίοι και κατήγγειλαν την απίστευτη αυτή πράξη καταθέτοντας μάλιστα και σχετική μήνυση κατ΄ αγνώστων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι κλοπές σημειώθηκαν στα εξωκλήσια του Σωτήρος (πάνω στο βουνό), και του Αγίου Γεωργίου (λίγο πριν πάει κανείς στα Μαριτσά).

kampanes

Για το ποιοι είναι οι δράστες, ακούγονται πολλά. Ωστόσο, για "ασφαλή" συμπεράσματα, καλό θα είναι να περιμένουν τι θα βγάλουν οι σχετικές αστυνομικές έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που, ωστόσο, δεν αποκλείεται είτε να τις τοποθέτησαν σε κάποιο άλλο εξωκλήσι, ή να τις... "ρευστοποίησαν"!

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοιες κλοπές έχουν γίνει και σ΄ άλλα χωριά, κάτι που δείχνει πως πιθανότατα να υπήρξε κάποια "επιχείρηση" κλοπών καμπανών στο νησί μας!

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL