Κυριακή, 16/12/2018

Σύντομες αλλά ενδιαφέρουσες ειδήσεις από το νησί μας! Μετά το Survivor αφιέρωμα στη Ρόδο!

synedrio 2

Θετικά αποτελέσματα προσδοκούν αυτοδιοίκηση και τοπικοί φορείς του Νοτίου Αιγαίου από το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα στο νησί μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το συνέδριο διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και πρόκειται να παραστεί σε αυτό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (αναμένεται σήμερα στο νησί μας), καθώς επίσης και 18 υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί.

--------------------------------------------------

PROSKLHSH 9

--------------------------------------------------

venue drone1

Σε μία πολύ σημαντική συνεργασία προχώρησε το  World Taekwondo Beach Championships, που θα γίνει στη Ρόδο από τις 25 ως τις 28 Απριλίου 2018, με τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις τέσσερις ημέρες των αγώνων, η τελετή έναρξης, αλλά και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστούν, θα προβληθούν το βράδυ της 13ης Μαϊου σε ένα ειδικό αφιέρωμα, αμέσως μετά το Survivor.

To πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 60 λεπτών και την παρουσίαση θα κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Στέφανος Αβραμίδης. Συντονιστείτε λοιπόν στις 13 Μαϊου στον ΣΚΑΪ και ζήστε τις ξεχωριστές συγκινήσεις που θα προσφέρει το μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται φέτος στη χώρα μας.

 

 

 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL