Κυριακή, 16/12/2018

Θεωρείται δεδομένο: Δωρεάν γρήγορο ίντερνετ στις κοινότητες: ΙΑΛΥΣΟΣ, ΚΡΕΜΑΣΤΗ, ΣΟΡΩΝΗ, ΣΑΛΑΚΟΣ, ΠΑΣΤΙΔΑ, ΑΡΧΙΠΟΛΗ.

LAP TOP internet3

Η διεύθυνση Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου δίνει την δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού να έχουν δωρεάν γρήγορο ίντερνετ στις κοινότητες: ΙΑΛΥΣΟΣ, ΚΡΕΜΑΣΤΗ, ΣΟΡΩΝΗ, ΣΑΛΑΚΟΣ, ΠΑΣΤΙΔΑ, ΑΡΧΙΠΟΛΗ. Το όνομα του δικτύου (SSID) είναι: RHODOS ISLAND. Η επιλογή των παραπάνω κοινοτήτων έγινε με κριτήριο την διαθεσιμότητα γραμμών γρήγορης πρόσβασης.

Η διεύθυνση Νέων τεχνολογιών του δήμου Ρόδου ολοκλήρωσε τις εργασίες αναβάθμισης των γραμμών internet και αρχίζει την εγκατάσταση του συστήματος για την παροχή δωρεάν πρόσβασης σε κεντρικές πλατείες των παραπάνω κοινοτήτων.

TSIKKIS PHOTOΗ διαθέσιμη μέγιστη ταχύτητα προς το παρόν είναι έως 50mbps για Ιαλυσό και Κρεμαστή, έως 24mbps για Παστίδα, Σορωνή, Σάλακο και Αρχίπολη. Ο σχεδιασμός της διευθυνσης Νέων τεχνολογιων προβλέπει την επέκταση του συστήματος Δωρεάν internet σ όλες σχεδόν τις κεντρικές πλατείες των κοινοτήτων του δήμου Ρόδου.

Το σύστημα, - σύμφωνα με τον κ. Δημ. Τσίκκη, -  θα δίνει πρόσβαση σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως (facebook, viber, skype, instagram κλπ, θα είναι περιορισμένης σε χρόνο πρόσβασης καθώς επίσης θα απαγορεύει το downloading μουσικής, ταινιών κλπ.

 

methodiko paideia6 27 11

 05 XRYSOXOEIO GRAMMATIKOU EYXES

09 ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ

04 STAYROULAKHS FINAL

 GIANNHS christmas PSHTOPWLEIO

VASILARAS FINALE Monostilo2

STAYROY XRISTOYG

 

BOLAS 16 MONOSTHLO

 

KREATAGORA new FINAL