Δευτέρα, 18/03/2019

Η Κρεμαστή αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της δάσκαλο Γιώργο Παπόρη! Εκατοντάδες τα μηνύματα στο διαδίκτυο, κυρίως από μαθητές του!

PAPORHS GIWRGOS

Τόση αγάπη, για έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας, στα 79 του χρόνια, ίσως πολύ σπάνια να έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν! Εκατοντάδες ήταν εκείνοι που έσπευσαν σήμερα το απόγευμα ν΄ αποτίσουν φόρο τιμής, σ΄ έναν δάσκαλο (αλλά, πάνω, απ΄ όλα, σ΄ έναν Άνθρωπο), που δεν σταμάτησε μέχρι το τέλος της ζωής του ν΄ ασχολείται με το αγαπημένο του χωριό. Να εκδίδει βιβλία, για να τα έχουν ως παρακαταθήκη οι νεότεροι και να μην ξεχνούν την ιστορία του τόπου τους! Επίσης, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο "δάσκαλος" σχολίαζε κάποια «κακώς κείμενα» προκειμένου οι αρμόδιοι να τα λαμβάνουν υπόψη τους και να σπεύδουν να τα αντιμετωπίζουν.

PAPORHS GIWRGOS 2

Σε γενικές γραμμές, ήταν πολύ αγαπητός και σπουδαίος δάσκαλος ο Γιώργος Παπόρης. Μιλούσε με ευγένεια με τους συγχωριανούς του, για πολλά και ποικίλα θέματα, κι εκείνοι το ανταπέδιδαν με τον σεβασμό που έδειχναν προς το πρόσωπό του, αλλά και την αγάπη τους.

Συλλυπητήρια μηνύματα

Εκατοντάδες τα μηνύματα που γράφτηκαν στο facebook ακόμη κι από μαθητές του που ζουν μακριά από την Κρεμαστή, οι οποίοι τον ευχαριστούσαν για τα γράμματα που τους έμαθε!

Συλλυπητήρια επίσης μηνύματα έστειλαν το Τοπικό Συμβούλιο Κρεμαστής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρεμαστής «Η Πρόοδος», ο Σύλλογος Γυναικών Κρεμαστής, κ.ά.

EKKLHSIA KHDEIA 0

Η κηδεία του Γιώργου Παπόρη έγινε σήμερα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρεμαστής. Παραβρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, (μεταξύ των οποίων και πολλοί "επώνυμοι"), που έσπευσαν να τιμήσουν τον αγαπημένο τους «Δάσκαλο».

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του και να είναι καλά να τον θυμούνται.

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL