Πέμπτη, 21/02/2019

Παρουσία και ομιλίες του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου σε εκδηλώσεις

KOKKINOS MAYROS 1

Στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες της περιοχής, και ανταποκρινόμενος σε αντίστοιχες προσκλήσεις, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στο χρονικό διάστημα 13 - 15.4.2018 παρέστη:

στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (στο ΕΒΕΔ Δωδεκανήσου) με θέμα: «Αποτελεσματικότητα των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», στην παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, του Πανιωνίου, της Μεικτής Ευρώπης και της Μεικτής Κόσμου κ. Θωμά Μαύρο και στον ποδοσφαιρικό αγώνα βετεράνων ΑΕΚ - Ρόδου/ Διαγόρα στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γ. Τανίδη, στην 5η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, με θέμα «Ιδού η Ρόδος, ιδού και η ποιότητα», περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Μάσσαρι και Μεσαναγρού της Ρόδου και παρέστη και μίλησε στη 12η Γιορτή Πορτοκαλιού και το βράδυ της 15.4.2018 συμμετείχε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου (θα υπάρξει σχετικό δελτίο τύπου γι' αυτό).

KOKKINOS MASSARI

Στο χαιρετισμό του στη 12η Γιορτή Πορτοκαλιού συνεχάρη τους διοργανωτές και επισήμανε «τις μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες που υπάρχουν στον πρωτογενή τομέα και ιδιαίτερα στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, που οφείλουμε οργανωμένα να τις αναδείξουμε και αξιοποιήσουμε».

BOLAS 16 MONOSTHLO

STAVROY ELECTRONICS 2013 mikrh

 

 

 

 

 

-

 

 

KREATAGORA new FINAL